Palton albastru cu 2 rânduri de nasturi (ootd)

Chiar dacă mi-am ales foarte multe rochii în ultimul timp, revin în atenția voastră cu un palton. Un palton care nu este tocmai pentru zăpadă. Consider că este mai potrivit pentru o vreme puțin răcoroasă precum o primăvară târzie sau o toamnă puțin mai rece. Bine … dacă vrem îl putem purta chiar și pe această vreme. Un colant frumos, un pulover ceva mai lung și foarte gros și problema este rezolvată.

palton-albastru-fashionmia

Palton albastru – link

Am primit foarte multe mesaje la articolele anterioare prin care eram întrebată dacă în Galați nu a nins. Evident că a nins și în Galați doar că eu mai aveam la naftalină niște poze făcute în perioada în care pișca puțin gerul, dar aveam soare.

palton-fashion-miaMi-am luat paltonașul împreună cu puloverul pe care vi l-am arătat zilele trecut de pe FashionMia. Găsiți aici articolul cu puloverul și cu detalii despre peripețiile legate de transport.

palton-fashionmiaPaltonul are un material plăcut la atingere și pare calitativ. Eu sunt foarte mulțumită de el. Eu mi-am ales mărimea L și m-am ghidat după tabelul de mărimi de pe site. Am făcut alegerea potrivită și vă îndrum și pe voi ca atunci când vreți să vă luați ceva de pe site-urile chinezești să țineți cont de dimensiuni. Nu vă speriați nici măcar dacă trebuie să alegeți XL. Cel mai probabil acel produs este croit mic.

palton-albastruPaltonul are 2 rânduri de nasturi. Unul este de decor și la al doilea rând de nasturi vă închideți. Asta nu incomodează cu nimic pentru că unii sunt doar de decor. Tocmai acest detaliu m-a atras la acest palton. Un alt mare aspect care m-a atras a fost faptul că este cambrat în talie. Îmi place că talia să fie pusă în valoare.

palton-fashionAm purtat acest palton cu o pereche de ghetuțe cu puțin toc pe care nu le puteți vedea pentru că sunt în zăpadă și o pereche de colanți ceva mai grosuți. Recunosc că mergea și ceva la gât, dar nu am fost pregătită. Am făcut aceste poze și am intrat rapid în casă pentru că afară pișca gerul. fashionmia-palton-min

Sper să vă placă ținuta mea de astăzi și dacă vreți să îmi dați câteva sugestii, le aștept cu drag!

Weekend plăcut!

You may also like

8 comentarii

  1. Imi plac articolele tale in care ne prezinti diferite outfit-uri si imi plac alegerile tale si cum iti vin. E foarte dragut paltonasul si iti vine foarte bine. Il vad purtat si cu un fular supra- dimensionat cu un imprimeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.