Soluții eficiente împotriva acneei

Acneea este în principiu, o afecțiune la nivelul epidermei. Aceasta apare ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee. Acneea este caracterizată de puncte negre, puncte albe și coșuri, care apar la suprafața pielii. Uneori apar și leziuni mai profunde și mult mai greu de tratat. Acestea poartă denumirea de chisturi. Evoluția ei este extrem de complicată și variază de la caz la caz, are anumite pattern-uri la bărbați sau femei, și nu ține cont de vârstă sau sex.

Eu personal nu am avut probleme cu acneea și mă bucur enorm de mult. Dar am avut în jurul meu persoane care aveau probleme de genul și am văzut câte produse și tratamente au încercat până să-i dea de capăt. De multe ori, în momentul în care ai o problemă la nivelul pielii te gândești că soluția salvatoare ar putea veni de la dermatolog. Discutabilă treaba asta pentru că am avut probleme cu care m-am dus la medic și tratamentul dat nu a funcționat mai deloc și am scos-o la capăt tot cu recomandări citite de pe internet. Cu toate astea, au fost și cazuri în care soluția dermatologului a fost salvatoare.

Kit pentru tenul acneic Remary

Remary vine ca și propunere pentru tenul acneic cu 2 produse profesionale care au rolul de a trata și de a rezolva problemele existente. Crema tratament împotriva acneei și a coșurilor și loțiunea tonică fac o echipă excelentă și împreună mă ajută să am o piele fină fără coșuri.

Cremă tratament împotriva acneei și coșurilor face o treabă foarte bună pe ten. Cel mai mult mi-a plăcut că reglează secreția de sebum fără a usca tenul. În afara acestui aspect, chiar mi se pare eficientă în sensul că împiedică apariția unor erupții noi. Problemele existente de pe ten par să se usuce și să dispară treptat. O consider un fel de cremă tratament pentru că eficiența s-a văzut încă de la primele aplicări.

Înainte de sărbători nu aveam absolut nicio problemă cu tenul doar că de fiecare dată când plec în vacanța mi se dă totul peste cap. De data asta tare greu mi-am găsit un echilibru și abia acum pot să spun că tenul meu și-a recăpătat acea prospețime și catifelare.

Loțiune tonică anti acnee profesională are rolul de a reducere a onctuozității intense diminuând excesul de sebum. Dacă și voi aveți un ten gras sau mixt, probabil vă este cunoscută acneea, luciul inestetic și alte imperfecțiuni cauzate de acnee. Această loțiune cu acțiune rapidă elimină erupțiile și elimină congestia pielii, reducând în același timp potențialul viitoarelor erupții acneice. Cu o bază nutritivă de calendula organică, farmaceutică, cu ingrediente dovedite de combatere a acneei, inclusiv acid azelaic și ulei de MANUKA, această loțiune acneică este formulată pentru a curăța porii înfundați, pentru a reduce inflamația, echilibrează nivelul de sebum și reduce prezența bacteriilor acneice.

Eu folosesc acveastă loțiune înainte de a aplica crema sau, dacă sunt acasă, o folosesc ori de câte ori consider că tenul meu este încărcat. Nu fac abuz de ea, dar nici nu pot să-mi las tenul încărcat.

Voi ce probleme aveți cu tenul? Care sunt produsele cu care vă găsiți echilibrul?

You may also like

23 de comentarii

 1. Culmea ca am un ten gras dar fara cosuri, dintotdeauna am avut asa , nici macar in adolescenta nu m am confruntat cu acnee , de multe ori greseam la rutina pana sa invat cu adevarat cum se face si mai ales ce produse pot sau nu folosi pentru a nu avea probleme !

 2. Nu am probleme cu acneea ,cu toate că am tenul foarte gras .Mi se par interesante aceste produse .Mulțumim pentru recomandare draga mea !

 3. Foarte interesant este acest articol !
  Multumesc frumos pentru informatie si pentru recomandare !
  O seara frumosa va doresc !

 4. Slavă cerului nu am avut probleme cu acneea… Câte un cos in perioada aceea a lunii … Par niște produse foarte bune

 5. Tenul meu are uneori probleme, pentru că, nu-i așa, acneea cuprinde o zonă dstul de largă de ”condiții” care îi favorizează apariția.
  Folosesc produsele \|remary anti acnee professional și îmi plac deoarece, îmi ajută tenul atunci când are nevoie. le recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.