Papioane lucrate cu dragoste de Ioana Fodor

Iubesc persoanele talentate tocmai pentru că știu că în spatele unor lucrări aparent simple stă un întreg proces de creație. Am să dezvolt puțin mai jos această idee și apoi am să vă povestesc despre ceea ce face Ioana Fodor(Accesories by Ioana Fodor). O mămică talentată care are foarte multe idei de care ne putem bucura cu toții.

Pasiunea pentru hand made

Aseară mă uitam pe instagramul Ioanei și urmăream un clip pe care ea tocmai îl pusese. Îl el ea prezenta metoda folosită de ea în realizarea papioanelor. Aparent pare simplu. Nu este mare lucru, dar în spatele unei astfel de munci stă multe ori de lucru, migală și chiar idei în realizarea modelelor și combinarea materialelor. Eu chiar o admir și pentru faptul că a împărtășit cu noi modelul în care ea le realizează.

Am cochetat și eu cu ideea aceasta de hand made. Eu vroiam să mărgelesc diverse pentru că mi se părea al naibii de simplu să pui o mărgică pe o sârmă și să-i faci cercei. Corect! Este simplu. Dar de aici și până la a vinde creațiile tale și a convinge lumea să-ți cumpere produsele realizate de tine este cale lungă. Lumea vrea modele sofisticate care să nu se găsească la orice colț de stradă și pentru asta este nevoie de imaginație. Eu, de exemplu, n-am avut suficient de multă imaginație ca să duc totul la final așa că am abandonat. Ideea în sine este ușoară, dar ceva îmi lipsea. Poate că nu sunt suficient de calmă și atentă la detalii. Sunt o fire ceva mai repezită și cred că ăsta a fost unul dintre motivele abandonului meu.

După ce v-am spus această poveste revin la Ioana Fodor. Tocmai pentru că mă gândesc cât de greu mi s-a părut mie. Nu este deloc ușor și poate că din acest motiv o apreciez și mai mult. Găsiți aici toate produsele pe care eu mi le-am luat de la ea.

Papioane cadou pentru toate fetele din familia mea

Coletul acesta reprezintă un cadou de la Ioana. Un cadou despre care nu știam nimic până în momentul în care l-am primit. Poate că din acest motiv am fost extrem de nerăbdătoare să-l desfac ca să văd ce conține.

Am fost plăcut surprinsă să găsesc în colet 3 papioane pentru NOI 3: eu, Cristina și Eva. Ele sunt de la mic la mare pentru ca fiecare să poarte acel model care i se potrivește. Toate sunt foarte, dar foarte frumoase și îmi este mai mare dragul să le admir. Ca să nu mai zic că abia aștept să le port.

Admir extrem de mult atenția la detalii de care a dat dovadă de fiecare dată. Papioanele vin însoțite de eticheta personală. Eu mai am și alte papioane de la ea și absolut toate au acest mic detaliu. Este foarte atentă la detalii și toate papioanele se păstrează bine și în timp. În plus, coletul care inclus și un ghid de curățare și îngrijire ale acestor accesorii. Nu am văzut multe dintre aceste detalii nici la firmele mai mari.

De data asta am primit în colet și un mărțișor pentru mine sub formă de papion. Cu siguranță îl voi purta foarte des pentru că este foarte frumos și culoarea se asortează ușor la tot felul de outfit-uri. Nici gărgărițele nu au fost uitate așa că amândouă au primit mărțișoare în avans.

Toate aceste laude și le merită din plin. Nu obișnuiesc să ridic pe nimeni în slăvi dacă nu este cazul, dar această persoană îmi este tare dragă. Și am uitat să mai amintesc un mic detaliu … ultimul produs din colet era un dulce. La fiecare comandă am primit câte o bombonică Rafaello ca să mă îndulcesc.

Voi purtați papioane? Vă plac creațiile Ioanei Fodor?

You may also like

28 de comentarii

 1. Nu am niciun papion, dar ar fi o idee pentru a mă asorta la un eveniment și cu băiețelul și cu fetița mea. Să avem toti papioane la fel. Sunt superbe acestea

 2. Nu am așa ceva ,dar imi plac foarte mult cum arată ! Felicitări ei pentru aceste minunății ! Să le purtați cu plăcere draga mea !

  1. Foarte faine lucrările dânsei… Se vede ca pune pasiune in ceea ce face…
   Iar tu…ai multe alte talente…nu te amărâ pt niște mărgeluțe

 3. Mă bucur foarte mult, că v-a plăcut surpriza! Am avut emoții cu adresa de livrare!Îți mulțumesc din suflet pentru calda apreciere! Iubesc să creez și încerc tot timpul să ofer 100% atât în creații, cât și în modul de ambalare!Vă îmbrățisez cu drag, de la mic la mare!

 4. Mi-au plăcut mereu papioanele și nu sunt singura din familie. 🙂
  Le-am văzut la tine și mi-au plăcut acestea, de observă pasiunea pusă în confecționarea lor.
  Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.