Prima mea rochie pictată manual

Dacă stau bine și mă gândesc este prima oară când mă îmbrac în rochie anul ăsta. Exceptând revelionul pentru că am fost doar atunci în rochie. Din păcate nu mi-a permis nici vreme, dar nici nu am avut vreun eveniment la care să particip și să fiu nevoită să mă îmbrac elegant. Tocmai din acest motiv am zis să merg pe o variantă casual, nimic foarte elegant.

Rochie pictată manual de la Mako Tailor

Îmi plac mult hainele pictate, doar că întâmplarea a făcut să nu am nimic în garderobă până acum. Am descoperit întâmplător Mako Tailor și am găsit acolo niște modele foarte drăguțe de rochii. În realitate am fost atrasă cel mai mult de faptul că marea majoritate a rochiilor aveau mâneci trei sferturi. Nu știu de ce, dar am o slăbiciune pentru acest detaliu.

Rochia a fost croită special pentru mine, după dimensiunile pe care eu le-am transmis. A fost extrem de ușor să mă măsor dat fiind faptul că pe site are un ghid de măsurători special ușor de realizat. Îmi place mult acest detaliu pentru că în felul ăsta modelul este adaptat siluetei și pot fi făcute modificări în funcție de preferințele fiecărei persoane. Mi-a fost destul de greu să aleg și modelul. Site-ul are suficient de astfel de modele de rochii încât să mă pună în dificultate. M-am gândit destul de mult asupra acestui detaliu.

Într-un final am ales Rochia Carla care pe site era prezentată într-un kaki. Eu mi-am exprimat dorința și am zis că o vreau pe negru pentru că vreau să fie purtabilă, ușor asortabilă și pentru că mă împac mult mai bine cu negru. Îmi place mult ceea ce a ieșit și se vede foarte frumos modelul pictat chiar și pe fond negru. Totuși, înclin să cred că am remarcat acest model tocmai din cauză că era prezentat pe kaki.

Materialul este unul elastic și care oferă lejeritate. Modelul mă avantajează foarte mult pentru faptul că este strâmt pe corp în partea de sus și larg în partea de jos. În felul ăsta burtica este pusă la adăpost și nu se vede sau cel puțin nu este scoasă în evidență. Vroiam inițial să asortez modelul cu o pereche de adidași albi, dar m-am răzgândit în ultima clipă și am apelat la o pereche de ghetuțe.

Wishlist rochii pictate

Roșu nu este culoarea mea preferată și totuși am momente în care aș apela la o astfel de rochie dacă aș avea-o în garderobă. Îmi place mult modelul ăsta și mi se potrivește de minune. Îmi place și pentru că este mai scurtă decât rochia aleasă de mine.Pe site poate fi găsită sub denumirea de rochie Tania și modelul poate fi schimbat ușor în funcție de preferințe.

Rochia Brinka este un alt model de rochie care mi-a atras atenția. Se vede foarte frumos pe corp și modelul este unul extrem de feminin. Poate că și acel albastru vibrant face ca rochia să fie pusă și mai mult în evidență. Lungimea poate fi modificată și înclin să cred că se pot schimba și culorile.

Pe site este prezentă deja campania pentru 8 martie.

Ce părere aveți de alegerea mea? Voi ce fel de rochii preferați?

You may also like

30 de comentarii

  1. Este absolut minunată aceasta rochie…cred ca printre puținele pe care m-as încumetă sa o port…iar ție iti vine absolut divin

  2. Ador genul acesta de rochie! Am câteva de cu pisctură manuală realizate în atelierul creatoarei de modă Liza Panait și sunt exraordinar de mândră.
    Să le porți cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.