Ești DJ la o petrecere de Revelion? Iată cum să întreții cea mai tare petrecere din AN!

Ești DJ și urmează să performezi la o petrecere de Revelion, într-un club sau într-un spațiu privat? Ei bine, este necesar să știi că acest gen de eveniment necesită o pregătire temeinică în prealabil, căci party-ul trebuie să iasă impecabil, iar fiecare invitat să se simtă excepțional, pe tot parcursul serii.

Pentru a fi apreciat de participanți și pentru a putea întreține o atmosferă potrivită toată noaptea, citește mai departe acest articol și pune în practică sfaturile de mai jos!

Iată cum să întreții atmosfera la petrecerea de Anul Nou!

  • Folosește cele mai bune echipamente

Atunci când vine vorba despre o petrecere reușită, sonorizarea joacă un rol extrem de important. Așadar, dacă tu ești persoana care se ocupă de echipamentul tehnic, accesează acest LINK și achiziționează-ți difuzoare profesionale! În acest fel, orice gen muzical ai alege, piesele se vor auzi clar, la orice volum. Dacă nu ești tu cel care se ocupă de partea tehnică, vorbește cu organizatorii și stabiliți împreună ce echipamente vor fi folosite. În plus, asigură-te că, înainte să intri pe scenă, ai făcut cel puțin o repetiție și un soundcheck!

  • Ai o prezență plăcută

Chiar dacă, în rolul de DJ, nu te vei mișca foarte mult pe scenă și nu vei fi urmărit non-stop de către privirile invitaților, este important să te simți și să arăți extrem de bine în hainele pe care le porți. De aceea, gândește-te din timp la outfitul pe care îl vei purta și pregătește-l. Încearcă o pereche de jeanși, o pereche de sneakerși cool, un tricou cu personalitate și o jachetă stylish. În acest sens, vezi mai multe modele de jachete de la Instinctive și alege-ți varianta preferată! Astfel, nu numai că vei arăta fabulos, dar te vei simți și confortabil, pentru a te putea mișca în voie.

  • Alternează genurile muzicale

La petrecere vor participa o mulțime de oameni, dintre care fiecare preferă un anumit gen de muzică. Pentru a putea mulțumi fiecare invitat în parte, asigură-te că în playlistul tău se află melodii variate, atât ritmate, cât și lente. Totodată, încearcă să faci tranziții cât mai interesante între stiluri, pentru a nu fi previzibil și pentru a încuraja publicul să danseze și să se simtă minunat!

Așadar, dacă ești DJ și urmează să participi la o petrecere de Anul Nou, ia în calcul fiecare aspect dintre cele trei prezentate mai sus, pentru o reușită garantată!

You may also like

5 comentarii

  1. Bine punctat. Nu am văzut dj la costum, au haine lejere. Îmi plac petrecerile cu dj, se pune muzica pe toate gusturile, în schimb dacă este o orchestra la un eveniment și este axata doar pe un anumit gen vor exista nemulțumiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.