Ce surprize îți poți face în perioada asta

Toate magazinele sunt pline în perioada asta și toată lumea a fost în căutarea cadoului perfect. Este destul de greu să mulțumești pe deplin pe fiecare membru al familiei sau fiecare prieten să primească exact ceea ce își dorește. Să nu uităm de cadourile practice pe care ni le putem face singuri. Nu primim de fiecare dată ceea ce vrem, dar putem să ne luăm exact ceea ce ne dorim.

Cadouri cu miros de sărbătoare

Yves Rocher are în fiecare an lansări noi de produse cu arome care mai de care mai crăciunistice. Și nu lansează o singură gamă ci cel puțin 2 game, astfel încât este aproape imposibil să nu găsești ceva de care să te îndrăgostești. Eu am folosit o mare parte din ele și chiar vream să vi le recomand și să vă povestesc un pic despre ele.

Colecția noapte de iarnă

Din această gamă am cele mai multe produse și aș putea să spun că aceasta este în topul preferințelor mele. Încă nu știu dacă le-aș pune pe locul 1 sau 2, dar unde pe aici. Aceste produse au un miros ușor fructat ce te duce cu gândul la aroma plăcută a fructelor roșii. Eu m-am tot răsfățat în perioada asta cu aceste arome plăcute. Gelul de duș, crema de mâini sau body scrub-ul au fost câteva dintre produsele folosite în ultimul timp și nu pot să spun despre ele decât că sunt geniale. Îmi plac mult de tot.

În plus, în colet am primit și un pachet în varianta mini compus dintr-o cremă de mâini de 30ml și un balsam de buze cu aceeași aromă plăcută. Eu iubesc variantele astea micuțe și acest colețel are chiar și o agățătoare care poate fi pusă și în brad.

Căsuța cu surprize din măr copt

O altă surpriză plăcută este și pachetul compus din 4 produse în varianta mini. Acestea sunt potrivite atât pentru a le oferi, pentru a le încerca să vedeți care produse vă plac pentru a le cumpăra în varianta full size sau doar pentru că arată bine în acest ambalaj. Pe mine m-au cucerit încă de la prima vedere. În acest kit se află o cremă de mâini, un gel de duș, un body scrub și un balsam de buze.

Eu am mai primit separat și săpunul lichid din colecția asta și pe acela l-am și terminat. Miroase genial de bine și de frumos și chiar consider că mirosul se asociază perfect cu perioada asta a anului.

Kit Karite Magique

Gama asta îmi place pentru faptul că este pur și simplu hidratantă. Nu mai are vreun miros foarte pronunțat ci pur și simplu se simte faptul că sunt niște produse care pun accent pe hidratare. Untul de cocos este în topul listei de ingrediente și asta se poate observa și prin conținutul acestora. În acest kit se găsește lapte reparator pentru corp, body scrub și balsam reconfortant pentru duș.

Consider că orice alegere veți face veți fi mulțumite pe deplin. Toate îmi plac mult și cred că le voi folosi până la ultima picătură pentru că merită. Un alt mare avantaj al faptului că faceți cumpărături în perioada asta este faptul că sunt reduceri la aproape toate produsele de pe Yves Rocher

You may also like

18 comentarii

  1. Chiar am primit email cu reduceri de la ei și îmi plac mult produsele ,dar astea cu ambalajele crăciunistice sunt tare drăguțe .

  2. Kitul Karite Magique m-ar tenta… L-as pune în topul preferințelor cu arome craciunistice… Mersi pentru frumoasa prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.