Pregătirea ținutei de vară

Oficial am intrat în vară și căldura deja s-a instalat. Temperaturile au crescut destul de mult în termometre. Timid am început să scot tricourile la înaintare și parcă mi-aș dori să pot purta și câteva rochițe doar că acum îmi este imposibil. O port în sistemul de purtare pe cea mică și am evitat rochiile pentru că mă incomodează.

Pantaloni scurți

Tocmai din acest motiv, mă orientez mai mult către jeans, pantaloni scurti dama sau pantaloni trei sferturi. Chiar dacă vă arăt mai tot timpul rochii, în general eu merg mai mult cu blugi. Mi se par practici și ușor de asortat. Este mult mai ușor să tragi raăid o pereche de pantaloni și un tricou și să poți pleca. Acum depinde și de locul în care urmează să ajungem. Dacă avem nevoie de o ținută impusă atunci trebuie s-o respectăm, dar putem face și un outfit casual elegant dintr-o pereche de blugi și o bluză de mătase. Opțional putem adăuga tocuri în această combinație pentru un plus de eleganță.

Eu prefer blugi scurți pentru că sunt mai practici. Îmi place și pentru că sunt ușor de asortat. Pe nouamoda.com se găsesc multe modele de astfel de pantaloni și acolo am găsit și eu modelele alese.

Am în plan să încerc și pantaloni damă cu talie înaltă. Până acum nu mi s-a părut că mă avantajează doar că acum am slăbit mai mult decât atunci când am rămas însărcinată și poate că acum s-ar așeza mai frumos pe corp.

O pereche de colanți scurți îmi sunt absolut necesari. Se poartă acești colanți biker cu bluze sport lărguțe și se așează super bine. În plus, merg foarte bine cu adidași mari și se vede atât de interesant încât m-a făcut să adopt și eu acest stil.

Toate aceste haine se pot găsi online, iar eu nu cheltui sume exagerate pe diverse piese vestimentare. Prefer să aleg lucruri accesibile pentru că oricum se demodează și rămân cu banii dați.

Voi purtați pantaloni scurți? Cheltuiți mult pe haine sau preferați piesele accesibile?

You may also like

25 de comentarii

  1. Imi plac pantalonii scurți ,eu când este cald numai cu pantaloni scurți umblu,rochii port numai și numai la ocazii speciale !

    1. Pantalonii scurti sunt foarte practici in vreme ca aceasta!Am vazut ca se poarta mult cei cu talia inalta!Imi place cum arata!

      1. Nu chelt multi bani pe haine, in general imi cumpar ce mi tb si le port mult tp, pantalonii prezentați de tine sunt foarte frumosi toti, imi plac cel mai mult primii.

  2. Nu prea port pantaloni scurți, poate doar la plajă/piscină, am eu un complex legat de aspectul picioarelor mele. În schimb ador pantalonii 3/4 sau cei tip culotte/palazzo!

    1. Și eu aleg pantalonii mai scurți vara. Scurți la mine înseamnă deasupra genunchiului sau in zona aceea.

  3. Si eu prefer pantalonii scurti, dar sunt destul de zgarcita atunci cand vine vorba sa imi cumpar. Nu consider ca o haina scumpa e neaparat mai buna. Prefer sa nu cheltui prea multi bani pe haine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.