Decembrie este despre CADOURI

Toată lumea se gândește la CADOURI atunci când vine luna Decembrie. Ne gândim la acest mic detaliu din timp pentru că ar fi de preferat să ne organizăm și să cumpărăm din timp ceea ce avem nevoie. Este destul de neplăcut să alergăm în ultimul timp după cadoul ideal și să cumpărăm ceva la repezeală fără să analizăm puțin profilul persoanei pe care urmează s-o bucurăm.

De multe ori ar trebui să ne gândim dacă nouă ne-ar plăcea să primim ceea ce urmează să dăruim. Să facem un cadou din suflet și să alegem cu sufletul. La urma urmei, nu contează prețul acestuia ci valoarea sentimentală a cadoului pentru persoana pe care urmează să-l primească.

Idei de cadouri inspirate

Pentru femei putem alege dintr-o varietate foarte mare idei de cadouri. În funcție de bugetul alocat, de legătura de suflet, dar și de buget putem să ne orientăm către un parfum, un machiaj sau produse de îngrijire. Cu alte cuvinte, acum este cel mai bun moment să pregătim o serie de cadouri pentru Crăciun.

De exemplu, setul Makeup Revolution Soph X Party Soph mi se pare potrivit pentru o persoană care se machiază. În acest set ai o paletă veselă și jucăușă, iar pensulele Makeup Revolution sunt perfecte pentru aplicarea acestor farduri sau în realizarea unui machiaj frumos și precis. Acesta este genul de cadou care are un preț mic spre mediu. În plus, faptul că acest set vine gata ambalat într-o cutie, tot ce mai avem nevoie este de o fundiță sau de un mic artificiu pentru a-l personaliza puțin.

Vivian Gray Glittering Christmas face parte din rândul categoriei cadourilor utile, dar simbolice. Nu putem să cheltuim sume fabuloase pentru toate persoanele cărora trebuie să le cumpărăm cadouri. Un cadou simbolic poate fi de efect și persoana în cauză se poate simți bine pentru că nu a fost uitată. Cadoul oferit poate fi util pentru că produsele din pachet au un design drăguț și pot fi folosite ca și cremă de mâini și săpun lichid. Genul ăsta de cadouri îl recomand cu mare căldură prietenelor sau chiar cunoștințelor cu care urmează să ne întâlnim în ziua de crăciun și cărora este frumos să le oferim un cadou simbolic.

Parfumurile reprezintă cea mai mare categorie de cadouri din care putem alege. Fiecare persoană, oricât de puțină importanță ar acorda aspectului fizic sau oricât de dichisită ar fi tot folosește un parfum. Fie că alege pentru un parfum sau are mai multe pe care le schimbă între ele, parfumul joacă un rol important în viața lor. Un parfum bun nu are cum să lase indiferent pe nimeni. Ne bucurăm cu toții atunci când visăm la un parfum și, într-un final, ajungem să-l primim cadou.

Voi ați pregătit cadourile de Crăciun? Aveți multe cadouri de cumpărat?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

24 de comentarii

  1. Eu de fiecare dată când fac un cadou unei persoane dragi mă gândesc la mine ,ofer ceea ce-mi place și mie ! Parfumurile ,produsele cosmetice sunt cele mai bune cadouri pe care îmi place să le primesc ,dar să le și ofer la rândul meu !

  2. La cei apropiati imi permit sa le fac cadouri gen parfum ca am idee despre gusturi , la doamne profesoare sau la cineva daca merg , optez pentru set Gen creme de corp , geluri , creme maini, care il poate folosi orice tip de piele sau paleta E super cum ai dat exemplu sus . Bune idei!

  3. Am inceput sa pregatesc din ele, am luat sotului, Dianei si mai am si pentru mine in cos cateva produse de beauty, trebuie sa le comand acusi! Mersi pt recomandari!

    1. Anul acesta voi cumpara mai putine cadouri, date fiind recomandarile de pandemie. Dar cele pe care le voi oferi, le voi da cu mare drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.