Cumpărături din PEPCO din colecțiile de Crăciun

Pepco a reușit să ajungă la sufletul meu destul de repede. Este magazinul perfect pentru mine dat fiind faptul că raportul calitate/preț este excelent. În plus, au niște modele foarte vesele de haine pentru copii și asta mă face să revin destul de des la ei.

Haine pentru copii

Iubesc hainele de copii și cu toate astea nu pot să spun că cheltui o avere pe ele. La cât de repede cresc copiii cred că nici nu se merită să cheltui averi sau să cumperi haine pe care ei nici nu știu să le prețuiască. Mi s-a întâmplat mie să cumpăr un tricou cu 10 lei și prima înghețată să fie pe tricoul ei. Nu am reușit să scot pata lăsată și parcă îmi părea rău și de acel tricou care era unul ieftin.

Îmi place să merg în Pepco pentru că găsesc haine accesibile ca și preț. Diversitatea modelelor este foarte mare. Sunt câteva modele care se găsesc în mai toate magazinele Pepco, dar sunt și produse ca se găsesc într-un magazin și în altul nu. Într-una din zile am fost în toate cele 3 magazine PEPCO deschise în Galați și în fiecare am găsit câte ceva: ba un cardigan, ba maieuri, ba bluze, etc.

Eu cumpăr foarte des haine de copii, dar și accesorii pentru casă. La fiecare vizită în magazin sigur plec cu câte ceva. Astăzi am fost în PEPCO în speranța că voi mai găsi vreo urmă de pijamale de Crăciun măcar pentru copii. Din păcate nu mai era nicio pijama și nu am găsit nimic interesant care să fie potrivit pentru Crăciun. Evident că n-am plecat cu mâna goală și tot m-am lipit de câte ceva. Am luat o bluză cu dungi și cu paiete pe piept în formă de steluță 15 lei, o pereche de pijamale pufoase foarte drăguțe, o pereche de papuci de copii cu gheare 25 lei, ochișori 5 lei, set linguriță și furculiță LOL 5 lei, lipici 3 buc 2 lei și un biberon NUK 15 lei.

Am mai avut și mici comenzi luate săptămâna trecută. Dintre toate, bluza asta cu ren îmi este dragă rău. A fost într-una din campaniile trecute și am dat doar 10 lei pe ea. Este pufoasă și foarte călduroasă. Bluzița cu fetița și căprioara a fost și ea tot 10 lei. Este foarte bună de stat în casă și chiar de ieșit în parc. I-am luat mai multe perechi de șosete pufoase și călduroase pentru EVA. Restul perechilor le-am desfăcut, doar acestea au mai rămas cu etichetă și am vrut să vi le arăt. 2 perechi au fost 8 lei.

Voi vă faceți cumpărăturile în Pepco? Ce vă alegeți de obicei?

You may also like

23 de comentarii

  1. Nici eu nu am mai gasit ieri pijamale.
    Eveline a fost norocoasă că i-am luat unele cu tematică de Crăciun lună trecuta.

  2. Și eu cumpăr permanent din Pepco când mă duc ,mai mult pentru fete ,le iau lucruri destul de accesibile la preț și frumoase .

  3. Nici noi nu am gasit pijamale sapt trecuta , destul de des fac cumparaturi pentru copii de acolo , plus de asta nici nu se merita la cat de repede cresc sa investesc banuti in hainute !

  4. Da, si eu am fost ieri dupa pijamale. Vroiam sa iau pt toata familia..nimic. erau doar cateva, si doar masuri f mari

  5. De multişor nu am mai vizitat Pepco. Şi, nu ştiu cum se face, dar exact când ajung şi caut câte ceva, nu mai găsesc.
    Tu ai găsit totuşi ceva lucruşoare frumoase, se le folosiţi cu drag!

  6. Hmm..sa stii ca nu am mai intrat de mult în Pepco. Imi place ca este un magazin tare dulcic si diversificat. ❄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.