Îngrijirea unghiilor cu produse Alverde și Trendy

Cred că mai am puțin și fac 2 ani de când folosesc ojă semipermanentă. Am început să mi le fac în acest mod pentru că unghiile mele se exfoliau foarte tare și o ojă rezista pe unghiile mele 2, maxim 3 zile. Nu aveam suficient timp la dispoziție să mi le fac atât de des și am început să mi le fac cu ojă semipermanentă. În felul ăsta, aveam unghii perfecte aproape o lună.

Aprope de fiecare dată, înainte cu câteva zile sau chiar o săptămână să merg să-mi fac unghiile, folosesc câteva produse care să-mi ajută unghia să crească frumos. Asta mă ajută să-mi păstrez unghiile într-o stare perfectă și să arate impecabil de la o lună la alta.

În cutia primită de la DM România am primit 3 produse pe care nu le-am mai folosit. M-am bucurat că am ocazia să le încerc. Am început cu creionul de îndepărtare a cuticulelor. Mie îmi dă impresia că le înmoaie. Nu am văzut să le îndepărteze cumva. Voi folosi pe o perioadă mai lungă acest creion și dacă văd schimbări, voi reveni cu un update la acest articol.

După ce-mi curăț bine unghiile folosesc un ulei de îngrijire a unghiilor de la Alverde. Acesta îl aplic zilnic timp de o săptămână. Unghia arată mult mai bine și chiar vă recomand și vouă acest ulei. În tot acest timp eu nu folosesc ojă și las unghia să respire. Mă gândesc că în acest mod unghia respiră și se reface mult mai bine.

Pedichiura mi-o fac acasă și folosesc spray-ul pentru uscare rapidă. Acesta mă ajută să nu stau foarte mult să aștept să mi se usuce oja. O folosesc cel mai des atunci când îmi fac pedichiura. Mirosul este unul plăcut și două trei pufuri sunt suficiente ca să mă ajute să mi se usuce oja în 15 – 20 secunde.

Mi-am făcut recent unghiile și mă bucur că unghiile mele arată bine și că produsele folosite de la DM sunt eficiente.

Voi ce produse de îngrijire a unghiilor folosiți?

You may also like

18 comentarii

  1. Mulțumesc pt articol,chiar aveam nevoie de asa sfat pt ca am și eu probleme cu unghiile,mîn se exfoliază ai le am foarte moi,am cumpărat un lac de unghii Eveline 8in1 și e super!

  2. Ma tenteaza acel ulei . Eu folosesc un tratament de la Avon pt intarirea unghiilor ..deoarece mi se rup foarte repede si nu prea cresc ..asta din vina mea ..ca daca le lasam in pace ..nu erau asa subtiri .

  3. Eu n-am folosit tratamente insa si la mine se mai exfoliazam spre rusinea mea imi rontai uneori unghiile. Si de obicei prefer sa am o manichiura curata..fara oja…doar cu un lactransparent uneori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.