Experiența mea cu vopseaua Schwarzkopft Color Expert

Buzzstore este o firmă care are diverse campanii de testare și cu ajutorul cărora puteți încerca diverse produse. Eu am fost selectată pentru mai multe campanii până în prezent și de fiecare dată am avut o experiență interesantă cu ei și am încercat produse foarte diverse. Astăzi vreau să vă vorbesc despre vopseaua de păr de la Schwarzkopft Color Expert pe care am primit-o în cadrul acestei campanii.

vopsit-ombre-minMă vopsesc de foarte mult timp și am avut culori diverse la păr. Cel mai mult mi-a plăcut roșcată și blondă sunt de mai bine de 4 ani. Totuși cred că am mai mult de 4 ani, dar chiar nu are importanță acest amănunt. Vreau doar să punctez că înainte de a folosi vopseaua de păr de la Schwartkopft am fost vopsită cu ombre! A fost cea mai bună alegere ever. M-am vopsit un șaten deschis și pe vârfuri am fost oxigenată. M-a ajutat mult această combinație pentru că nu s-a văzut diferența de păr dintre cel natural și șatenul care era la bază.

vopsea-de-par-minExperiența mea cu vopsea de păr Schwarzkopf

Vopseaua de păr Schwarzkopft este uşor diferită de produsele pe care le-am folosit până acum. Tocmai din acest motiv, vreau să vă povestesc despre cum am folosit-o și cât de mulțumită am fost de rezultat.

rokolla-vopsit-min
Ultima poză înainte de marea schimbare

Mama mea este coafeză și de obicei eu doar îi spun cât de blondă vreau să ies și ea îmi alege vopseaua. De această dată am fost unica răspunzătoare de culoarea aleasă. Nu am vrut să ies galben pui și nici foarte deschis, așa că mi-am ales un blond mediu – 8.0. Culoarea de pe cutie mi-a plăcut și bănuiam să o să-mi iasă o culoare apropiată.

Modul de aplicare al vopselei și combinațiile pe care le găsiți în cutie

castron-schwartkopft-minpregatirea-vopsirii-min ser-anti-rupere-min balsam-dupa-vopsire-minÎn cutie se găsește un tub de vopsea de 50 ml, loțiune fixatoare, o fiolă de ser anti-rupere, un tratament reparator după vopsire și un tratament reparator care se aplică după 3 săptămâni.

Întregul proces de combinare a produselor este menționat în broșura din pachet și nu este atât de complicat pe cât pare. În primul rând eu am primit 2 cutii de vopsea și am folosit un tub și jumătate. Cam așa folosesc de obicei pentru lungimea medie a părului meu. Am primit în colet un bol de plastic pentru că nu este indicat să folosiți produse metalice pentru vopsea. Conținutul vopselei l-am combinat cu întreaga fiolă de ser anti-rupere și loțiune fixatoare. În pachet sunt multe modele de perii care să vă poată ajuta să vă vopsiți bine și să uniformizați perfect produsul. Eu i-am înmânat mamei pensulele și ea a știut ce are de făcut.

Un mic truc referitor la vopsit, și în special pentru persoanele blonde, este să folosiți 2 nuanțe de blond în momentul în care vă vopsiți. Eu folosesc o nuanță deschisă la rădăcină, pe care o las să acționeze 15-20 minute. După asta se adaugă cea de-a doua vopsea care este mai închisă cu o nuanță și se uniformizează peste tot. În felul ăsta rădăcina se deschide și cea de-a doua nuanță ajută ca culoarea rezultată să fie uniformă. Folosesc această metodă de multă vreme și dă rezultate.

Pentru că am avut aceeași nuanță, am stat 20-25 minute mai mult la rădăcină și apoi m-a dat cu vopsea peste tot și am stat cu vopseaua încă 10-15 minute. Vopseaua s-a prins mai deschisă la vârfuri și chiar mă așteptam la asta. Părul a fost oxigenat spre vârfuri și de obicei se prinde mult mai bine pe acea parte. Diferența este foarte mică și îmi place cum se vede. Nu mă deranjează absolut deloc.

Noutatea vine imediat după ce îți dai vopseaua jos de pe păr. Trebuie să te usuci pe păr pentru a aplica tratamentul reparator după vopsire, să-l lași să acționeze 2 minute și apoi te poți clăti pe păr. Până acum această operațiune o făceam pe părul ud și ținea locul balsamului. Am respectat condițiile pentru că îmi doresc să am cele mai bune rezultate.

Schwartkopft omega plex 8.0
Schwartkopft omega plex 8.0

Părerea mea despre vopsea la aproape 3 săptămâni de la folosire

Schwarzkopft a venit cu o noutate pentru această vopsea și a folosit tehnologia  profesională de Omega Plex care este eficient pentru firul de păr și te asigură că firul de păr nu se va mai rupe atât de ușor. Eu am văzut un aspect mai sănătos ar firului de păr și l-a ajutat să capete un luciu mai special care l-a făcut să pară un păr sănătos și fără probleme.

Cu toții știm că părul blond este mai pretențios, dar eu nu simt asta deloc pentru că folosesc produse de îngrijire permanent și încerc să-l țin pe linia de plutire. Culoarea părului meu la aproape 3 săptămâni după vopsire este ușor mai deschisă, dar nu cu mult. Îmi place cum s-a menținut vopseaua pe păr și cred că a rezistat mult mai bine decât ceea ce foloseam eu până acum.

La 3 săptămâni de la folosire, se aplică cel de-al treilea plic din cutia de vopsea care ajută vopseaua să aibă o rezistență mult mai bună. Per total, sunt foarte mulțumită de această vopsea și cu siguranță următoarea vopsire va fi tot cu vopseaua Schwarzkopft Color expert!

You may also like

19 comentarii

 1. si eu am avut parul decolorat si a prins mai ciudat, dar per ansamblu, chiar am fost multumita de vopseaua asta! urmeaza sa aplic si al doilea tratament si abia astept sa vad ce si cum!

 2. Ramona, ti-a iesit atat de frumos culoarea! Si te prinde mult mai bine blodul, decat roscatul (parerea mea). Asta in cazul in care te intrebai daca sa mai revii vreodata la roscat.
  Pup!

 3. Ma bucur ca la tine a prins bine culoarea! Eu nu ma prea impac cu acest tip de vopsea, nu mi-a uniformizat niciodata parul, desi nu-l am foarte lung. Vad ca si tu ai o problema cu distribuirea culorii pe lungimea firului de par!
  La tine chiar da bine! :* Felicitari!

  1. Eu am fost vopsita cu umbre inainte si pentru ca varfurile au fost oxigenate, s-a prins mai bine pe varfuri

 4. Uite, n-am mai auzit de vreo vopsea care sa necesite aplicarea a unei substante la trei saptamani de la vopsire pentru ca sa creasca rezistenta culorii. Mi se pare un lucru foarte bun faptul ca au atata grija de cliente.

 5. ti-a iesit super! si mie mi-a placut, chiar am cumparat si alta nuanta, deoarece mi-am inchis putin parul! o sa raman la aceasta vopsea!

 6. Si eu m-am vopsit in cadrul campaniei Buzzstore si Schwarzkopf.Mie mi-a iesit totusi o nuanta mai inchisa decat cea specificata pe cutie.Insa vopseaua foarte buna, culoarea uniforma si parul impecabil.Te prinde foarte bine aceasta nuanta!

  1. Sa stii ca si mie mi-a iesit o nuanta mai inchisa ca cea de pe cutie, dar niciodata nu-ti iese culoarea de pe cutie. Ca sa-ti iasa culoarea de pe cutie trebuie sa fii oxigenata. Eu asa stiu

 7. Ti-a iesit o nuanta foarte frumoasa care te prinde, iar coafura este superba. Am folosit si eu aceasta vopsea de par si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.