Atracția mea față de extensiile de păr

Extensiile de păr TedHair sau perucile sunt foarte interesante și te ajută să ai un look ușor diferit față de felul în care mergi de obicei. Am văzut că este o modă în rândul vedetelor să apeleze la acest truc pentru a-și schimba look-ul pentru o perioadă de timp sau chiar pentru un eveniment la care urmează să participe.

[EN]TedHair extensions or wigs are very interesting and it helps to have a look slightly different from the way they usually go. I saw it a trend among celebrities to use this trick to change your look for a period of time or for an event to attend.

[RO] Îmi doresc foarte mult să pot folosi și eu niște extensii de păr pentru că mi-ar plăcea să am o lungime a părului ceva mai mare decât cea care este în prezent. Părul îmi crește tare greu și în momentul în care atinge și el o lungime ceva mai mare, trebuie să-l tund puțin pentru că s-a mai tocit la vârfuri sau pentru că o dată la 3 luni mă mai tund puțin. În acest fel nu reușesc niciodată să-l am mai lung cu o palmă de umeri.

[EN] I really want to and I can use some hair extensions because I would love to have long hair slightly higher than what it is today. My hair grows really hard and when he reaches a length slightly larger, have to mow least because its May peaks worn or every three months that me mow less. In this way people never have him longer with his foot shoulders.

[RO] Nu mi-am cumpărat până acum extensii pentru că mi-a fost teamă că nu voi reuși să-mi aleg culoarea extensiilor și în felul ăsta se va vedea ciudat diferența dintre părul meu natural și cel al extensiilor. Am tot citit despre acest subiect și am văzut că trebuie să le vopsesc și pe ele pentru a avea aceeași culoare cu părul meu.

[EN] I never bought before extensions because I was afraid I would not make me choose the color extensions and that way you will see strange difference between my natural hair and the extensions. I’ve read about it and seen that you have to paint them and to have the same color as my hair.

[RO] Extensiile de păr de tip brazilian pot fi alegerea perfectă pentru persoanele care își doresc un păr ondulat. Acum au apărut tot felul de produse de styling care te pot ajuta să îți faci și părul tău ondulat ca să fie o unitate între părul tău și extensiile care sunt tot atât de ondulate.

[EN] Type Tedhair Brazilian hair wholesale extensions are the perfect choice for people who want a wavy hair. Now appeared all kinds of styling products that can help you make your curly hair to be a unity between your hair and the extensions that are as wavy.

[RO] Tedhair este un magazin online care comercializează astfel de produse. Site-ul folosește doar păr natural și vine produse în sistem en gross. Consider că ăsta este un mare plus pentru noi și că ne oferă un plus de siguranță pentru a ne orienta către site-uri de acest gen.

[EN] Tedhair is an online store that sells such products. Tedhair virgin hair wholesale and use a best quality of hair. I think this is a big plus for us and it gives us more security for our turn to sites like this.

 

You may also like

14 comentarii

  1. Din pacate m-am tuns baieteste, dar mi-ar fi placut sa am parul lung si sa-mi pun si niste extensii. Am vazut la o prietena, foarte naturale, nici nu-ti dai seama.

  2. Eu am admirat mereu extensiile de par ale vedetelor dar nu m-am gandit sa la cumpar pentru ca preturile din tara noastra sunt foarte mari. Foarte interesanta aceasta oferta, astept cu real interes sa vad noul tau look.

  3. privesc cu ceva invidie la tipele care poarta extensii, sa stii. Parca as vrea sa am si eu parul mai lung si mai bogat, dar nu stiu daca m-as descurca cu extensiile, daca nu cumva sunt greu de ingrijit si purtat.

  4. Si pe mine m-ar tenta extensiile insa nu am gasit o nuanta asemanatoare celei pe care o am acum. Am intrat acum pe site-ul mentionat de tine si am vazut ca au preturi accesibile. Poate gasesc ceva care sa-mi placa 🙂

  5. Intotdeauna m-au fascinat perucile, poti sa schimbi culoarea si lungimea parului dupa cum ai tu hef intr-o zi, asta fara sa il stric cu vopseaua sau cu placa!!

  6. Zilele trecute am vazut un filmulet cu un tip care arata foarte bine si la final isi da jos mesa. Nu as fi ghicit in veci ca acela nu era parul lui.

  7. Eu m-am chinuit ani buni sa imi cresc parul pentru ca imi place sa am parul lung si sa il pot aranja cum vreau.
    Daca l-as avea scurt sau foarte rar, as apela la ocazii la extensii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.