O nouă colecție de rujuri nude de la Farmasi

În ultimul timp am încercat tot mai multe produse Farmasi. Evident că mi-am făcut o părere în ceea ce privesc aceste produse și majoritatea sunt exact pe placul meu. Nici rujurile lichide nu-mi sunt străine pentru că în urmă cu ceva timp am mai avut ocazia să încerc câteva rujuri nude doar că de această dată mi se pare că au venit cu o colecție îmbunătățită.

Această gamă conține 6 rujuri nude și principala lor calitate este că sunt non-lipicioase. În plus, această formulă este îmbogățită cu unt de shea ce ajută la netezirea liniilor fine. Nuanțele actuale sunt mult mai interesante pentru că nu sunt doar acele nuanțe de nude cu o tentă mai închisă sau mai deschisă. De data asta este vorba și de rujuri cu tente rozii care se contopesc frumos cu nuanțele buzelor și le fac să pară naturale.

Rujul lichid de la Farmasi se aplică ușor și uniform pe buze. Periuța este teșită și face ca rujul să fie aplicat cu ușurință. Rezistența este de doar câteva ore și asta pentru că un ruj lichid lucios nu are o rezistență foarte mare. Acesta se aplică ori de câte ori vrem să-l împrospătăm. Pentru un plus de rezistență eu am luat un creion de buze într-o nuanță asemănătoare cu cea a rujului și mi-a conturat buzele, dar am încercat să le și umplu cu acel creion.

Vroiam să creez un machiaj cu ajutorul produselor Farmasi așa că mi-am amintit de rimelul ZEN. În realitate mi se terminase rimelul pe care-l foloseam zi de zi și vroiam să-l înlocuiesc cu altceva. Acesta a fost cel mai bun moment să-i ofer o șansă rimelului ZEN de la Farmasi. Rimelul separa frumos genele și parcă le fixează și le așează frumos. Mie îmi place să aplic două straturi pentru o privire mai spectaculoasă și pentru că mi se pare că arată mult mai frumos. Acest rimel rezistă foarte bine întreaga zi pe gene fără să curgă, să mă mânjesc de la el sau orice altă neplăcere. Când îl demachiez acesta se ia ca niște bobițe așa în funcție de cum se usucă pe gene.

Voi ați folosit vreunul din aceste produse? Folosiți produse Farmasi în rutina voastră de machiaj?

You may also like

26 de comentarii

  1. Sunt foarte frumoase rujurile,nu le-am incercat încă.In schimb folosesc și eu rimelul care mi se pare super si are un pret destul de mic

  2. Nu le-am încercat ,dar sunt faine nuanțele .Folosesc produse de la Farmasi ,îmi plac ,nu am încercat prea multe ,dar pe care le-am folosit sunt bune !

  3. Am incercat cateva rujuri de la ei si mi au placut foarte mult! Sa Ie folosesti cu placere draga mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.