Fard de pleoape 3D Ultra-metalic de la Melkior

Melkior este unul dintre firmele care comercializează cosmetice profesionale și care mereu scot câte un produs nou cu care să surprindă. Cu siguranță și ei au fost dați peste cap de pandemie pentru că de ceva timp nu au mai scos nimic nou. Oricum în portofoliul lor de produse au o gamă extrem de diversificată de produse așa că găsești mereu pe site-ul lor sau în magazinele fizice produsele de care ai nevoie.

Fard de pleoape 3D Ultra-metalic

Fardurile Melkior sunt foarte apreciate de mine. Ei au un sistem foarte interesant de personalizare a paletei de farduri. Fardurile vin ambalate individual și paletele magnetice pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecărei persoane. Eu nu folosesc farduri foarte intense și tocmai din acest motiv mi-am creat propria paletă cu nuanțele de care mă simt eu atrasă.

Acest fard este diferit de ceea ce am încercat până acum pentru că are o textură chiar interesantă și foarte pigmentată și intensă în același timp. Textura cremoasă conferă un aspect metalic intens, de lungă durată și un efect 3D, luminos dintr-o singură aplicare. Consistența densă și cremoasă. În plus, este un fard rezistent la apă. Fardul are o aderență bună la nivelul pielii și rezistență îndelungată. Pe mine mă avantajează genul ăsta de fard pentru că am pleoapa ușor căzută și, în general, fardurile îmi rezistă bine doar dacă îl fixez cu un primer.

Eu am fardul în nuanța Pistachios. Chiar dacă am ochii verzi nu pot să spun că este în topul preferințelor mele. Pentru că am fost atât de atrasă de modul în care se blenduiește, de aplicare și faptul că este rezistent la apă, cred că voi încerca și o nuanță care îmi este pe plac.

Melkior oferă oportunitatea de a cumpăra acest fard ambalat individual așa cum îl am eu sau sub formă de pastilă cu ajutorul cărora se poate crea o paletă personalizată. În felul ăsta puteți folosi doar 2 nuanțe mai glamourous din acestea și restul paletei să fie culori care să vă ajute să vă realizați machiajul preferat.

Ce părere aveți de acest fard? Voi folosiți cosmetice Melkior?

You may also like

20 de comentarii

  1. Sincer atunci când am văzut culoarea fardului nu m-a atras deloc,dar văd că se vede super,iar ție, având părul blond iti stă foarte bine

  2. Produsele Melkior continua sa surprinda. Fardurile sunt din ce in ce mai pigmentate, mai stralucitoare, mai ochioase. Abia astept sa imi iau si eu cateva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.