Parfumuri noi pe Notino

Parfumurile ne ajută să avem o stare de spirit mai bună, să ne ofere un miros plăcut sau să-l asociem cu o persoană. Important este să avem un parfum bun, decât multe și nesemnificative. Eu îmi cumpăr în fiecare sezon câte un parfum pentru că îmi place să am un colț doar al meu cu parfumuri care să mă reprezinte și să mă binedispună.

Parfumul semnătură

Unele persoane se îndrăgostesc atât de mult de un parfum încât preferă să-l poarte o mare parte din timp și să se asocieze cu acel miros. De cele mai multe ori genul acesta de persoane schimbă parfumul foarte, foarte rar și revin la parfumul semnătură. Eu una prefer să schimb parfumurile destul de des pentru că am impresia că mă obișnuiesc cu el și încep să nu-l mai simt. Parcă îmi doresc să simt ;i eu acel parfum și abia după asta să-l simtă și cei din jurul meu.

Parfumuri noi

Mereu apar parfumuri noi și Notino este fiecare dată la curent cu ultimele noutăți. Tocmai din acest motiv, în momentul în care intenționez să fac câte o achiziție nouă, intru pe site-ul lor și analizez să văd ce produse mă atrag.

Chloé Nomade Absolu de Parfum este unul dintre parfumurile recent lansate pe care mi le doresc. Este un parfum cu note lemnoase, numai bun pentru vremea asta. Cu toate astea, nu prea pot să-mi închipui cum miroase pentru că are niște note pe care eu nu le-am întâlnit foarte des și nu prea îl pot compara cu nimic.

Compoziția parfumului
Prețioasă și aromatică, planta de artemisia sau davana oferă parfumului un voal de senzualitate, încă din primele momente. La scurt timp, își face apariția nota suculentă a corcodușelor. Finalul lung, bogat și pământiu este asigurat de acordul de mușchi de stejar.

Lancôme Idôle L’Intense este un alt parfum pe care mi-l doresc tare mult. Varianta simplă a parfumului am mirosit-o și mi-a plăcut doar că am amânat achiziția acestuia din diverse motive. Cert este că și pe acela mi-l doresc mult, dar acum a apărut varianta aceasta Intense și am în plan să-l achiziționez pe acesta întâi.

Armani Ocean di Gioia este un parfum fresh, intens, dar în același timp fructat. Mi se pare un parfum potrivit pentru a fi folosit zilnic. Am folosit acest parfum și acum câțiva ani, dar mi-am luat și la începutul anului Ocean di Gioia pe care îl folosesc ocazional.

Care dintre aceste aceste parfumuri vă atrage cel mai mult?

You may also like

15 comentarii

  1. Sunt convinsă că au un miros foarte frumos la prețul care-l au ! Nu am încercat nici unul din cele prezentate .

    1. Numai parfumuri minunate au pe Notino! Pe acestea nu le am incercat! Multumim frumos pentru recomandare!

  2. Toate imi plac, Nomade am varianta cealalta, Armani am Aqcua si Lancome am o miniatura a acestei versiuni. Ador parfumurile.

  3. Lancôme Idôle L’Intense ma atrage cel mai mult. Sunt curioasa sa le testez.
    Eu nu am un parfum semnatura. Prefer sa am mai multe, astfel sunt sigura a le simt mirosul de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.