Love of ESENCE cosmetics

Mi s-a pus pata pe cosmeticele Essence și după cum v-am spus …. odată ajunsă în Cluj am început să caut aceste cosmetice. Inițial am găsit pe net o informație precum că în Magazinul Central din Cluj se găsesc aceste cosmetice în cadrul magazinului Kendra. Zis și făcut m-am dus acolo și nu am intrat în nici un alt magazin în afară de Kendra.
Erau foarte multe firme de cosmetice însă eu eram fixată asupra uneia.

Nu aveau foarte multe cosmetice de la Essence așa că am găsit câteva rimeluri, ceva oje, creioane …. oricum puține produse. Știam exact și ce vreau …. un rimel volume 2 in 1.

De când am auzit de acest rimel mi-a plăcut foarte mult ideea. Când desfaci primul capac te poți da cu rimel mai natural iar în faza doi rimelul îți încarcă puțin mai mult genele dar într-un mod plăcut. Mie mi-a plăcut foarte mult și prețul mi s-a părut ok pentru ceea ce știe să faccă. Costă 17 lei.

Întâmplător am ajuns în Polus Center Cluj și trecând prin fața magazinului Douglas am văzut un stand cu cosmetice Essence. Trebuia să îmi aleg ceva și de acolo dat fiind faptul că gama de produse era ceva mai diversificată. De
aici mi-am cumpărat un fard gri black goddess(04) și o ojă Clolour & Go Time for romance (112). Am să fac câte un reviw pentru fiecare în parte.

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.