Ghemotoace de blană sau globuri în piept(OOTD)

Pompon este un termen des întâlnit și am văzut că din ce în ce mai multe produse cu această denumire se găsesc pe site-urile de afară. Eu am văzut o poză cu o bluză cu astfel de ghemotoace și am zis că trebuie să le încerc și eu. Modelul pe care l-am remarcat eu nu este același cu bluza pe care o port astăzi, dar am zis să încerc.

Detalii despre noua mea bluză

Modelul m-a atras și cred că acele mici puncte colorate au fost atracția principală care m-au determinat să adaug bluza în coș. Bluza are atât plusuri cât și minusuri și vreau să spun tot ce am pe suflet.

rosewholesale-min

Bluză – link

În primă fază am fost foarte încântată de aspectul ei pentru că este ochioasă. Îmi plac acele mici ghemotoace care sunt dintr-o blăniță moale și fină. Faptul că bluza are 3 ghemotoace de culori distincte o face să fie ceva mai atrăgătoare și să întoarcă priviri. Un alt aspect important de menționat este că interiorul este pufos și este foarte călduroasă.

Aspecte negative ale bluzei

Nu îmi place că bluza se găsește pe site într-o singură mărime. Îmi era mult mai potrivită o mărime mai mică pentru că se vede că bluza este puțin mai largă.

În partea de jos pare ușor neterminată. Dacă terminația mânecile este strâmtă, cred că ar fi fost mai ok să facă și bluza cu o terminație ceva mai pe corp. Pare dintr-un alt film așa largă.

Datorită  micilor ghemotoace, a trebuit să îmi iau o geacă ceva mai lărguță și să îmi pun și un maieu pe sub bluza groasă pentru că mă cam bătea vântul.

Unde am purtat-o eu

Eu m-am îmbrăcat cu ea într-o zi mai geroasă și după cum am mai zis, am avut și un maieu pe sub ea. Mi-a fost puțin cald dar na, baba suferă la frumusețe. Nu cred că va fi ultima oară când o voi îmbrăca și o voi mai folosi la alte ieșiri unde ținuta nu este obligatorie.

Pulover Rosewholesalepulover-gros-minbluza-pompon-minpulover-pompon-rosewhole-min selfie-de-craciun-min

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.