Le facem bine animalelor din fermă cu ventilatoarele speciale pentru grajd!

Fericirea animalelor nu constă doar în faptul că sunt adăpate și hrănite la timp, ci și în tipul de mediul în care cresc și se dezvoltă. Probabil fermierii veterani știu deja acest lucru, însă informațiile următoare trebuie să ajungă și la urechile celor mai noi în domeniu.

Pe lângă o hrană diversificată, alături de sesiuni de pășunat, dar și de apă din belșulg, fără întârzieri, și grajdurile animalelor trebuie să arate într-un anume fel. În plus, ventilația este mai mult decât necesară în ceea ce privește fermele de animale.

Ventilatoare pentru adăposturile de vite, doar la Super Farm Land!

De ce ar avea nevoie fermierii de ventilatoare pentru grajd? În primul rând, deşeurile animale, în special cel de vite, are un miros puternic înțepător. Acest miros este insuportabil pentru noi. Totodată, pentru o creștere sănătoasă și o dezvoltare corectă, aerul din interiorul grajdurilor ar trebui să fie mereu proaspăt.

Ventilatoarele pentru grajd, precum cele regăsite pe superfarmland.com, vor asigura o ventilație optimă, eliminând astfel orice urmă de miros neplăcut, aerul fiind mereu proaspăt. Cu mult mai eficiente vor fi atunci când grajdul va fi gol, iar ele își vor putea face treaba în voia cea bună.

În plus, aerul închis este un bun purtător de microorganisme dăunătoare atât animalelor, cât și oamenilor, deci ventilația, din nou, este mai mult decât necesară.

O altă modalitate de realizare a ventilației, tot de la Super Farm Land!

Pe lângă un ventilator puternic sau mai multe, în funcție de dimensiunea grajdului în cauză, fermierii mai pot apela și la lamelele din PVC. Acestea vin montate la ușile de la intrare și au dublu rol. Vorbim în primul rând de facilitatea circulației aerului, iar, în al doilea rând, de ținerea mustetelor de distanță, blocarea accesului lor în incinta grajdului.

Găsesc cei interesați pe superfarmland.com lamele din PVC pentru grajduri, dar și tije pentru atașarea acestora. Montarea lor este extrem de simplă, însă dacă apar dificultăți, personalul specializat de la SuperFarm Land este pregătit oricând să ajute! Totodată, acestea pot avea mai multe dimensiuni, iar prețul va fi diferit din acest punct de vedere. Mai multe detalii în acest sens regăsim direct pe site – superfarmland.com.

Dacă tot am vorbit până acum de confortul animalelor, trebuie să amintesc și de sistemele de aerisire cu plasă, dar și de plasă antivânt, regăsite în cadrul aceluiași magazin online.

Pentru fermierii de pretutindeni Super Farm Land este o recomandare. Aici se regăsesc numeroase articole de zootehnie pentru toate buzunarele. Cei interesați sunt invitați să acceseze superfarmland.com pentru a se convinge.

You may also like

14 comentarii

  1. Un articol util pentru cei de la țară care vor să-și amenajeze o fermă de animale .Trebuie ținut cont de anumite aspecte și nevoi ale animalelor pentru a nu ne confrunta cu anumite probleme mai târziu .

    1. Chiar ma gandeam ca pe viitor sa iau fonduri europene si sa imi fac o mica ferma ca pamant am,la tara locuiesc.Aceste sfaturi chiar ma ajuta!

  2. Habar nu aveam ca exista ventilatoare pentru animale.Nu m-am gândit niciodată de ce ai nevoie pentru a creste animale

  3. Si pe mine ma deranja mirosul de grajd cand mergeam la tara, dar nu mi-a trecut prin cap ca ventilatorul ar fi solutia. O sa-i spun despre asta si matusii mele si poate chiar o sa-i cumpar unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.