Ingrijirea parului cu Kallos

Încerc să îi ofer părului meu ce-i mai bun și încerc diverse produse de îngrijire în speranța că voi da peste produsul minune. Mă pregătesc de Crăciun așa că m-am tuns și m-am vopsit. Nu mi-am făcut o tunsoare anume ci mi-am tăiat părul despicat de la placă, perie, etc. Produsele folosite pentru păr îl protejează în proporție de 70% dar tot se tocește și se subțiază așa că o dată la 3-4 luni îl tund puțin.

Am primit de la site-ul Pentru corpul tău un produs de îngrijire a părului de la Kallos. Întreaga denumire a produsului este Ser protector Lab35. Nu am mai folosit acest produs până acum și mi-a stârnit curiozitatea. Produsele Kallos au prețuri accesibile tuturor și marea majoritate au o calitate foarte bună.

Serul Lab 35 pentru vârfuri despicate promite să regenereze firele de păr deteriorate. O dată aplicat, părul devine neted, mătăsos și strălucitor. Se absoarbe imediat și nu lasă părul uleios. Formula inovatoare Keratrix formează o peliculă protectoare pe firele de păr.

Părerea mea despre produs: 

 Produsul are o pompiță pentru o dozare potrivită a produsului iar prin simpla răsucire a pompiței aceasta se blochează și în felul ăsta produsul poate fi luat cu ușurință și în deplasări. Întregul ambalaj este din plastic. Eu am părul mediu și o simplă pompiță consider că este cam mult. Curge foarte mult produs o dată așa că dacă aveți părul ceva mai scurt apăsați scurt pentru a nu se risipi produsul. Dacă aplicați produs în exces riscați să aveți un păr îmbâcsit.

Referitor la firele despicate nu am cum să vă mint și să vă spun că a făcut minuni. Atâta timp cât eu folosesc o dată sau de 2 ori pe săptămână placa este cam greu să reușească să îmi reconstruiasccă firul de păr dar, după cum am mai spus, îl folosesc pentru o protecție suplimentară a părului.

Eu m-am împăcat bine cu el și l-am aplicat atât pe părul uscat cât și pe părul umed. Serul are un miros ușor, plăcut, specific produselor de styling. O dată aplicat acesta nu se mai simte pe păr.

Coletul primit de la Pentru corpul tău a fost foarte bine ambalat și produsele au fost sigilate cu scotch pentru a împiedica eventualele neplăceri pe timpul transportului. Foarte atenți la detalii și coletul mi-a ajuns foarte repede. În curând vă voi povesti și despre restul produselor pe care le-am mai cumpărat de la ei.

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.