Proiectează casa la care dintotdeauna ai visat cu Smart Home Concept

Dacă te gândești să îți construiești o casă, trebuie să ai în vedere toate aspectele ce țin de aceasta. Și aici vorbim despre dimensiunea ei la suprafața solului, pe înălțime, felul cum sunt poziționate camerele și dimensiunea acestora, spațiul împrejmuit de pe lângă casă și lista poate continua în acest sens.

Dimensiunea casei o alegi în primul rând în funcție de numărul de persoane ce urmează să locuiască în aceasta. Tot în funcție de acest aspect vei hotărî și de câte camere ai nevoie, dacă ai nevoie de un etaj superior sau mansardă sau dacă optezi pentru o casă cu un singur nivel, tip parter.

Toate ideile pe care le ai în legătură cu realizarea casei de vis pot fi puse pe hârtie de către specialiștii ce se ocupă de proiectare de case.

Smart Home Concept – despre începutul unui vis

Visul de a construi o casă, ca și orice alt vis de altfel, începe cu un proiect. Acest proiect poate fi realizat cu maximum de profesionalism de către Smart Home Concept. Vorbim de o firmă de proiectare a construcțiilor civile ce are o experiență de 11 ani în acest domeniu și care ocupă un loc fruntaș pe această nișă.

O intreagă echipă de specialiști lucrează laolaltă pentru a-ți putea realiza proiectul casei exact așa cum ți-l dorești. Bineînțeles, aceștia intervin și cu sfaturi practice și constructive care să te ajute să eficientizezi tot spațiul de care dispui.

Ce fel de casă îți dorești? Smart Home Concept vine cu variante

Smart Home Concept te întâmpină cu mai multe variante de case dintre care să o poți alege pe cea care se potrivește preferințelor și nevoilor tale și a întregii familii deopotrivă.

În acest sens, poti opta pentru proiecte case parter, cu etaj, cu mansardă, case mici cu mansardă, locuințe colective, case tip duplex, case mici, case moderne și lista poate continua în acest sens.

De asemenea, echipa de la Smart Home Concept îți vine în ajutor și cu proiecte de foișor, de garaj sau de împrejmuire a suprafeței, a spațiului pe care îl deții pe lângă casă.

Ai la dispoziție două variante – fie optezi pentru un proiect gata făcut, fie îl concepi exact după preferințele și nevoile tale. Proiectele de-a gata disponibile le regăsești răsfoind catalogul expus pe site-ul oficial.

Smart Home concept realizează o gamă largă de servicii pentru clienții săi precum: optimizarea proiectelor de structură sau reproiectare, obținerea de avize ISC pentru autorizația de construcție, monitorizarea lucrărilor de construcție, expertize tehnice, întocmirea documentației PUD / PUZ, întocmirea devizelor de lucrări, întocmirea cărților tehnice, project management, verificarea de proiecte, proiectarea lucrărilor de consolidare și extindere, întocmirea de relevee, obținerea certificatului de urbanism, studiul geotehnic, proiectarea amenajărilor interioare și proiectarea de instalații termice, sanitare și electrice.

Acceseaza site-ul smarthomeconcept.ro și descoperă proiectele pe care Smart Home Concept le-a pregătit pentru tine, precum și mai multe detalii despre serviciile pe care ți le pune la dispoziție. Tot de acolo poți lua legătura direct cu un consultant.

You may also like

20 de comentarii

    1. Visul meu este sa am o camera tip mansarda…cu geam în tavan… Sa pot vedea cerul…sa admir stelele noaptea…e o dorința din copilărie…si asa va rămâne doar un vis… Mersi pentru recomandare

  1. Din pacate eu nu imi voi construi o casa desi mi.ar place foarte mult!Ce bine e ca exista asemenea firme care sa te ajute cu proiectul si cu idei in acest scop!

    1. La fix vine articolul tău. Încercăm sa ne hotărâm dacă ne vom lua o locuință gata făcută sau sa construim noi. Planul ei ma îngrijora cel mai mult, dar se pare ca am găsit soluția

  2. Multumim frumos pentru sfaturi foarte utile! Noi ne am mutat de curand la casuta noastra si tare frumos este,spatiu pt copii,aer curat!la tara este foarte frumos!

  3. Casa din poza este ideala pentru mine, miroase a leneveala si a vacanta, asa cum e in gandul meu de cand ma stiu. Parca timpul este suspendat intr-o dimineata de vara cand vad astfel de case.

  4. MULȚUMESC.. SI EU AM NOUA CASA (PROIECTUL) GATA FACUT DECAT SA NE APUCAM DE EA DAR MAI TREBUIESC CEVA MATERIALE..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.