Gene mai lungi cu ajutorul Bonilash

Cine nu iubeste genele lungi. Parcă se schimbă ușor fizionomia feței atunci când ai niște gene lungi și frumoase. Ca să nu mai vorbesc de volum. Chiar ar fi totul perfect dacă vorbim de gene lungi și cu volum. Acest rezultat se poate obține cu ajutorul genelor puse doar că sunt și câteva neplăceri care mă determină să nu apelez la acest procedeu.

Despre gene fir cu fir

Îmi plac genele fir cu fir doar că de cele mai multe ori am fost indecisă dacă să-mi pun sau nu. Au fost câteva aspecte care m-au făcut să stau departe de ele. În fiecare dimineață trebuiesc pieptănate, dupa 2-3 săptămâni încep să cadă și este posibil ca la un ochi să rămână mai puține gene și golurile să se vadă. În plus, după ce se dau jos genele se văd urât genele naturale și acestea au nevoie de tratamente cu produse speciale pentru ca ele să-și revină.

Toate aceste aspecte m-au facut să stau departe de genele aplicate și am preferat să apelez la rimel atunci când am avut nevoie de o privire mai spectaculoasă.

Bonilash pentru sprâncene

Am prietene care după ce au avut gene au fost în căutarea diverselor tratamente care să le ajute să aibă gene frumoase. Multe persoane au apelat la Bonilash și asta m-a făcut să-mi doresc și eu să încerc acest produs. Îmi pare sincer rău că nu mi-am făcut poză înainte de a începe acest tratament ca să vedeți exact rezultatul.

Eu am genele normale și nu mă gândeam că voi vedea ceva spectaculos, dar diferența este vizibilă. Acum genele mele sunt mult mai lungi și rezultatul este vizibil după aproape 2 săptămâni de folosire seară de seară produsului. Bonilash are o periuță subțire și cu ajutorul ei se aplică produsul pe pleaoapa superioară cât mai aproape de gene. Tratamentul este lăsat pe perioada nopții să acționeze și în timp rezultatul începe să se vadă.

You may also like

28 de comentarii

 1. Un produs foarte bun din ce ai zis despre el ,care merită dat o șansă ! Am mai auzit despre acest produs și tot lucruri bune !

 2. Ar fi un vis devenit realitate…gene lungi…Mi-aș dori un astfel de ser…pacat ca este așa scumpicel

 3. Am căutat mai de mult informații despre acest brand și din păcate nu este cruelty-free 🙁 voiam pentru o prietenă care e și ea vegană
  Poate vor scoate variante etice.

 4. Un produs minunat! Am folosit si serul pentru sprincene si mi a placut foarte mult! Multumim frumos pentru articol!

 5. Doar lucruri bune am auzit despre acest produs!Cred ca este chiar foarte bun ca altfel nu ar spune lumea care l.a incercat ca este foarte fain si chiar face genele mai bogate!

  1. Ma.bucur ca ai rezultate pozitive. Il am si eu dar încă nu l am folosit deoarece apelez la genele fir cu fir.Dar la un moment dat trebuie sa le pun si eu acest tratament de regenerare.

 6. Mi-a atras mereu curiozitatea Bonilash, dar nu am reușit să duc la capăt intenția.
  Mulțumesc pentru prezentare, sunt mai aproape a a cumpăra produsul după ce am citit articolul tău.

 7. Il stiu ca a fost foarte mediatizat la Tv dar nu am citit o recenzie pana acum, cu ajutorul tau am aflat informatii noi! Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.