Mobilă la comandă pentru dormitor – merită sau este prea scump?

Atunci când mobilezi casa te gândești cum să optimizezi costurile. De preferat să găsești ceva interesant, în culori plăcute, care se va încadra și din punct de vedere al dimensiunilor, iar costurile să fie mici. Sună ideal, nu-i așa? Întrucât nu vei alege piesele de mobilier individual, ansamblul mobilier va avea costuri considerabile, iată de unde și tendința de a alege ceva ieftin.

Preferi să achiziționezi mobila dormitor la comanda? Deși primul gând este că te va costa mai mult, de fapt poți avea un control al costurilor optând pentru materialele dorite, culorile și finisajele dorite.

Mobila din dormitor

Orice cameră de dormit, indiferent de dimensiuni, include în setul de mobilier patul, eventual și două noptiere, o comodă și un dulap. În funcție de dimensiunile camerei acestea pot avea o formă compactă sau nu. Desigur, chiar și când spațiul este suficient de generos, nu vei dori să încarci camera cu prea multă mobilă.

Poți opta pentru ca baza patului să dispună de sertare, spațiu de depozitare. Noptierele pot avea de asemenea două sertare, suficient loc pentru diverse lucruri; cât despre modul în care poți optimiza dulapul, acesta poate avea uși glisante, cu oglindă, astfel încât să fie necesar prea mult spațiu aferent deschiderii clasice a ușilor.

Mobilă la comandă – de ce da

Mobila la comandă va fi exact așa cum îți dorești; gândește-te la orice model cât mai vibrant la capitolul culoare sau la forme care mai de care mai interesante. Arhitectura camerei dictează de regulă ce anume ai nevoie. În orice colț al casei cu varianta mobilei la comanda poți eficientiza orice centimetru de spațiu.

Un alt avantaj este că vei obține o amenajare originală. Față de mobila standard din magazine care îți lasă spații libere, cea la comandă va fi perfect încadrată. Vei ști și cum va arăta, întrucât poți opta pentru proiectarea de tip 3D; acest serviciu este gratuit pentru cei care colaboreaza cu Pro Design Art.

Dacă tot vorbim despre această firmă de proiectare și fabrica de mobilă trebuie să știi că măsurătorile sunt realizate gratuit, la fel ca și transportul și montajul, pentru cei din capitală. Vei avea totul pus la punct pentru ca la final tu doar să te bucuri de alegerea făcută.

Vizitează pagina prodesignart.ro pentru sursa de inspirație de care ai nevoie în ceea ce privește mobila din dormitor și nu numai.

You may also like

23 de comentarii

  1. Și eu trebuie să-mi cumpăr în tiamna asta ceva mobilă și chiar o să trag cu ochiul pe acest site să vedem ce modele găsim și la ce prețuri ! Mi-ar plăcea ideea cu mobilă la comandă ,acuma să vedem ce voi face ! Mulțumim pentru informații draga mea !

  2. Si eu trebuie sa imi.mobilez o camera o sa ma uit pe site sa vad ce oferte gasesc!Multumesc pt recomandare!

  3. Ce sfaturi utile ai aici , super si eu sunt de parere ca cea pe comanda este solutia perfecta pentru tot !

  4. Mereu fac mobila la comanda pentru ca ma inspir din modele poloneze si le adaptez dupa gusturi si preferinte si bineinteles dimensiunile camerei. Multumesc pentru recomandare, o sa intru si la ei sa ma uit!

  5. Am luat de-a lungul timpului și mobilă gata lucrată, dar și mobilă la comandă. Cred că depinde de alegere iar pentru ca aceasta să fie cea mai potrivită este nevoie de unele criterii pe care nu trebuie să le neglijăm. Sfaturile tale sunt foarte utile.

  6. Si eu mi-am facut mobila pe comanda in apartament, pentru ca dimensiunile pe care le doream eu, nu le-am gasit in magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.