5 idei de cadouri pentru fini

Încă puțin și fac 3 ani de la căsătorie. Nici nu știu când au trecut și nu s-a schimbat mai nimic în relația noastră. Poate că copilul ne-a mai schimbat puțin și ne-a făcut ceva mai responsabili. Nu mai am acea răbdare și nici foarte liniștită nu sunt, dar îmi place stilul ăsta de viața și n-aș vrea să mă plâng de acest aspect. Acum mai bine de 6 luni am primit o propunere. Să cununăm unii dintre prietenii noștri și nu am putut refuza. A fost o plăcere din partea noastră și am acceptat cu plăcere.

Fiind la prima experiență de acest gen, nu știam mare lucru referitor la această nouă etapă. Multe informații utile legate de acest aspect am găsit pe www.momentedeviata.ro. Are un articol foarte detaliat referitor la modul în care stabilim darul de nuntă, precum și bugetul acestuia. Important este ca fiecare să aibă grijă ca în ziua cea mare totul să fie pus la punct și să nu lipsească nimic. Emoțiile vor fi și de-o parte și de alta și îmi doresc ca totul să fie bine și frumos, iar fina să aibă acea nuntă pe care a visat-o.

Finii mei abia s-au mutat la casa lor și nu au tot ce le trebuie în casă. Am avut timp să analizez suficient de bine cam ce le lipsește și să le pot cumpăra un obiect util. Merg pe ideea că trebuie să le iau ceva practic pe care să-l poată folosi și de care să se bucure ori de câte ori se lovesc de el.

Iată 5 idei de cadouri pentru viitorii fini sau cei actuali(pentru persoanele care au deja) :

1. Accesorii pentru bucătărie

În bucătărie ai nevoie de foarte multe lucruri începând cu lingură și furculiță și terminând cu diverse cratițe. Sunt foarte multe lucruri de cumpărat. Evident că le poți cumpăra treptat, dar ai ai o paletă extrem de mare din care poți alege în funcție de cât de utilată le este bucătăria. Eu le-am luat o oală sub presiune pentru că o găsesc extrem de utilă într-o bucătărie și nu aveau așa ceva.

2. Vază de cristal de Bohemia

Vaza este un obiect de nelipsit din orice casă. Sunt persoane care își cumpără periodic flori pentru că acestea le dau o energie bună și le oferă un oarecare confort. Mai sunt cazuri în care soțul/iubitul este foarte atent cu jumătatea lui și îi oferă periodic câte un buchet de flori. Romantismul nu mai este tocmai la modă, dar înclin să cred că mai sunt și bărbați de genul.

M-am tot gândit ce cadou să le fac finilor și am văzut câteva vaze Bohemia Picadelli foarte drăguțe. Poate că două vaze strică, dar o vază lucrată frumos și dintr-un material bun nu strică. Poate fi folosită atât pentru flori naturale cât și artificiale și se vede frumos în decor.

3. O lustră potrivită cu ambientul

Având în vedere că abia s-au mutat în casă nouă, nu le au pe toate puse la punct. O lustră potrivită cu restul mobilei sau care să nu fie foarte extravagantă consider că este bună. Eu am îndrăznit să aleg una pentru sufragerie care să fie în concordanță cu restul obiectelor. Sunt de părere că am făcut o alegere bună și am luat-o din suflet. Sper ca și pe ei să îi fi impresionat.

4. Un covor în culori calde

Nu știu dacă eu sunt o persoană prea îndrăzneață, dar m-am gândit la un moment dat și la un covor. Nu luam ceva foarte sofisticat pentru ca acesta să fie și pe gustul lor. Chiar dacă ne cunoaștem de ceva timp, nu pot să spun că le știu îndeaproape toate gusturile și în felul ăsta nu aveam cum să merg la ghici ci doar să sper că voi pica pe aceeași idee.

5. Un cadou haios

Dacă persoanele cărora vă adresați au simțul umorului și nu le lipsește mai nimic. Cred că un cadou de genul ar fi foarte potrivit. Sunt foarte multe astfel de exemple și totul ține de voi și de inspirația pe care o aveți. Consider că acest punct trebuie atins doar dacă sunteți în pană de idei și nu găsiți un alt cadou potrivit.

Voi ce fel de cadouri vă doriți să primiți?

 

You may also like

7 comentarii

  1. În cazul tău cadourile alese de tine sunt foarte potrivite, sunt de acord cu cadourile pentru casa fiind noi mutați.

  2. si eu am primit la cununie o vaza de cristal foarte scumpa. imi place foarte mult si o pretuiesc cu adevarat, deci mi se pare un cadou frumos si potrivit. foarte faine vazele si pe lucasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.