Relaxare și răsfăț cu Tesori d’Oriente

În ultimul timp am avut parte de câteva zile extrem de călduroase. Parcă când mă gândesc că vine toamna trec mai ușor peste aceste zile cu temperaturi mai ridicate. Nu știu de ce, dar nu-mi doresc deloc să vină toamna și vremea mai posomorâtă.

Trecând peste aceste aspect, vreau să vă spun cum reușesc să trec peste o zi caniculară. Evident că cel mai bun remediu este să mă feresc de soare și să caut cât mai multă umbră. Nu știu de ce, dar parcă nu mai suport căldura excesivă.

Cosmeticele Tesori d’Oriente floare de lotus mă ajută să trec mai ușor peste zilele călduroase

În primul rând m-am obișnuit să fac mai multe dușuri pe zi. Asta depinde de timp, de cât de mult sunt plecată sau de cât de cald este afară. Dușul de dimineață și de seara sunt nelipsite doar că este posibil să mai fac încă unul în timpul zilei.

Gelul de duș de la Tesori d’Oriente are un miros plăcut și o cremozitate foarte plăcută. Îmi place că lasă un miros plăcut în urma cu care îmi invadează atât pielea, cât și baia. Este o adevărată plăcere să-l folosesc. Acesta are un sistem de agățare a recipientului pentru că în felul ăsta ocupă foarte puțin spațiu. Mie îmi place că face suficient de multă spumă și că îmi lasă pielea hidratată.

Crema de corp o aplic o singură dată chiar dacă îl folosesc de mai dus de mai multe ori pe zi. Aceasta are o textură foarte lejeră și în același timp este chiar hidratantă. Îmi place că nu-mi lasă pielea grasă și că mă simt foarte fresh după aplicarea ei. Mirosul este foarte fin care persistă destul de puțin timp. Ambalajul este din metal și are o cantitate destul de mare, 300 ml.

Voi folosiți produse Tesori d’Oriente? Care este gama voastră preferată?

You may also like

19 comentarii

    1. Am avut și eu ocazia sa încerc un gel de dus… Mi-a plăcut foarte mult… Îmi doresc sa încerc și un parfum…

  1. Nu am încercat nici un produs de la Tesori d’Oriente ,dar cred că sunt faine ! Îmi plac mult produsele care miroase frumos !

  2. Am incercat doar parfumurile lor și mi-au placut tare mult, cred ca si aceste produse sunt la fel de bune și miros minunat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.