Luciuri de buze Miss Sparkle Farmasi

Aceste luciuri de buze le am de ceva timp și am tot amânat să vă povestesc despre ele din lipsă de timp. În momentul în care le-am primit am avut timpul necesar să vi le prezint doar că am întârziat detalierea acestora.

Lip Gloss-urile Miss Sparkle se găsesc în toate cataloagele Farmasi la un preț de 23,99 lei. Eu le am în 4 nuanțe care sunt potrivite pentru vară: nuanța 01 – Bittersweet, 02 – Bubblegum, 03 – Honey Pot și 04 – Berry Much. Toate aceste nuanțe au venit într-o superbă cutie magnetică, frumos colorată care nu a făcut altceva decât să mă îndemne să le folosesc cât mai curând.

Aceste lip gloss-uri au un finish ușor colorat, cu irizații sclipicioase care este foarte ușor lipicios. Nu pot să spun că acest ultim detaliu mă deranjează. Îmi place și faptul că nu-mi usucă buzele și îl reaplic ori de câte ori consider că a dispărut de pe buze.

La plajă nu folosesc machiaj, poate cel mult o cremă nuanțatoare cu SPF 50 și un luciu de buze de la Miss Sparkle a fost absolut suficient. Mi-a plăcut mult că nu este foarte strident, că oferă luminozitate buzelor și că se vede frumos. În rest l-am purtat în zilele obișnuite în care am ieșit cu copiii în parc sau când am fost nevoită să merg la cumpărături. Faptul că este un luciu plăcut și nu foarte strident l-a recomandat să fie folosit în zilele obișnuite.

Aceste luciuri de buze pot fi comandate de pe site-ul celor de la Farmasi. Ei vă oferă posibilitatea să luați legătura cu un reprezentant sau chiar să vă puteți înscrie voi ca reprezentanți, iar produsele pot fi cumpărate cu diverse reduceri. Reducerile diferă în funcție de valoarea comenzii, iar cadourile apar încă de la primele comenzi plasate. Consider că un astfel de business poate fi folosit chiar și pentru consum propriu, iar dacă voi sunteți mulțumite de produse și le veți recomanda prietenelor sunt convinsă că nivelul comenzilor va crește. Este doar o idee de pe urma căreia puteți câștiga bani sau chiar produse Farmasi.

Ați încercat produsele celor de la Farmasi? Ce părere aveți despre aceste luciuri de buze?

You may also like

22 de comentarii

    1. Sunt superbe toate nuanțele ,dar 04 îmi place mult ,este preferata mea ! Să le folosești cu mare drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.