Saltea de activități pentru copii de la Bebe Toys

Salteaua de activități este o jucărie foarte potrivită pentru bebeluși. Cei mici pun accent pe jucăriile antrenante și tocmai din acest motiv trebuie să profităm și să le luăm jucării care să le trezească interesul. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt ce jucărie i-am luat Evei de pe Bebe-toys.ro și de care se bucură mai mult Cristina.

Saltea de activități cu mingi incluse

Salteaua de joacă îi fascinează pe bebeluși prin combinații de forme și culori pe care le percepe încă din primele luni de viață, dar este utilă mai ales pentru că îi stimulează simțurile, îi susține primele interacțiuni și îi îmbunătățește abilitățile de coordonare. În plus, această saltea are și mingi și se poate transforma într-un adevărat loc de joacă.

În primul rând salteaua este foarte veselă prin faptul că aceasta are desenate niște animale frumos colorate. În momentul în care bebe alege să stea pe burtică poate să admire culorile și să admire animăluțele. O mare parte din timp bebelușii și-o petrec pe spate și atunci admiră animalele agățate, ba chiar încearcă să le atingă. Unele animale foșnesc, unele au oglindă și toate sunt moi și plăcute la atingere așa încât copilul nu are cum să se accidenteze.

Un alt mare avantaj al acestei saltele este faptul că în capul broscuței este un spațiu special în care se găsesc 30 de bile de diverse culori. Pentru ca totul să fie și mai antrenant, marginile saltelei se pot ridica și copilul se poate juca cu micile mingi. Cristina era foarte pasionată de mingi când era micuță așa că mă aștept ca și Eva să aibă o slăbiciune pentru ele. Oricum partea asta de distracție este potrivită în momentul în care copilul stă bine în funduleț, asta înseamnă cu după 6-7 luni.

Per total mă declar foarte mulțumită de această saltea. Este cam tot ce mi-aș fi putut dori. În momentul în care m-am uitat eu pe site oscilam între această saltea cu bile și una care scoatea niște sunete. Înclin să cred că am faăcut una dintre cele mai bune alegeri.

Păpușica Eva are o păpușică personalizată

În momentul în care eu mi-am ales această saltea nu știam că voi primi și o surpriză. Cei de la Bebe-Toys.ro mi-au făcut o super surpriză și mi-au trimis o păpușică cu numele bebelinei. Cam așa arată prima păpușică a Evei, iar la cele 2 luni ale ei cam asta ar fi diferența.

Eva nu a început încă să apuce cu mânuțele și să se joace cu ea, dar sunt convinsă că va fi pe placul ei. Până una alta Cristina a fost entuziasmată de cadou și s-a jucat ea cu păpușica. Iubesc surprizele, iar de această dată am primit o surpriză de proporții.

Vouă vă plac surprizele? Ce părere aveți de salteaua de activități de pe Bebe-Toys.ro?

You may also like

21 de comentarii

    1. Foarte frumoasă salteaua de activități să se bucure prințesa ta de ea,dar și papusa personalizată este foarte frumoasă

  1. Foarte frumoasă salteaua ,dar și păpușa este superbă ! Să se bucure de ele prințesele !

    1. Ce faine sunt!Cred ca mi-ar fi fost de folos si mie o saltea de activități, văd că Eva e foarte atentă la jucăriile incluse.Se asemenea păpușa e foarte frumoasă

  2. E f frumoasa salteluta , am mai vazut asa modele si mi au placut tare mult , atatea culori si loc destul pentru bebe , papusa imi place f mult !

  3. Chiar este făină… Sigur ii va plăcea foarte mult Evei…bine ca a avut cine sa ii facă proba… Săptămâna minunata va doresc

  4. Ce faina e salteluta! Bebe Dani a fost mai incantat de una similara pe care am avut-o si noi, dar fetita noi! 🙂
    Papusica este minunata, minunta, minunata!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.