Pantofii potriviti pentru jeansi

Adidasi

Adidașii cu blugi sunt un aspect casual dovedit. Doar pentru a clarifica, nu vorbim de adidași tehnici, cum ar fi adidașii de semnătură ai lui LeBron James …sau cei mai recenti pantofi de alergat de la Salomon. Adidații potriviti care se poartă cu blugi ar trebui să fie clasici. Ca și  Superstar de la Adidas și modelul Authentic de la Vans.

Pentru a purtacu success adidasi cu blugi, ocazia trebuie să fie casual.

Dacă aveți un cod de îmbrăcăminte la serviciu, vinerea  ar fi singura dată să ii purtați la birou. În caz contrar, adidașii și blugi sunt perfecți pentru: Weekend-uri, intalniriin oras,activitati de zi cu zi.

Pentru a face alegerea potrivita cu adevarat atunci cand poti purta pantofi cu blugi, asigura-te ca iti potrivesti culoarea ciorapilor cu cea a pantalonilor tai .

De asemenea, dacă este o zi caldă de vară, încercați adidași sport fără șosete, cum faceți când purtați pantaloni scurți.

Dacă vă simțiți inconfortabil din orice motiv, puneți pe pereche o șosete de tip „no show”, denumite și „șosete pentru adidași”. Spre deosebire de șosete de gleznă, acestea arată grozav, deoarece nu se  vad deloc.

Mocasinii

Când vine vorba de mocasini, aveți practic doua opțiuni: Piele moale si de panza.

Mocasinii sunt doar pentru vara. Mai ales dacă sunteți în căutarea unor pantofi casual , purtând blugi. Apropo, pantofii maro arata mai bine cu blugi albastri decat blugi negri. Asta pentru că maro este o culoare caldă și nu se potrivesc cu pantaloni negri .

Pantofii negri, pe de altă parte, pot fi purtați atât cu blugi albastri cât și negri.

Loaferi din piele

Oricum, pentru a profita din plin de încălțăminte, alegeți loaferi  sau mocasini din piele moale Trussardi. Se potrivesc la costume și blugi la fel de bine. Dar,  nu se pretează la afaceri sau la ocazii  unde sunt preferati pantofii cu siret.

 

Un lucru care merită să știe este că, potrivit cărții Gentleman-ului loaferii cusuti pe marginea talpii sunt superiori moccasinilor. Ambii pantofi sunt făcute un pic diferit:

Loaferii au tălpi și fețe realizate din bucăți separate de material. În timp ce mocasinii au tălpi și fețe din aceeași bucată de piele.

De asemenea, trebuie să știți că pentru uzura obișnuită și zilnică loaferii din panza sunt o bună alternativă la adidași.

 

Loaferi de panza

Cu aspectull lor de vară, loaferii de pânză arată foarte bine cu blugi plus o cămașă tip polo sau o cămașă cu mâneci suflecate.

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.