Cum ar fi să locuiesc la vilă

Viața la bloc poate fi foarte confortabilă și liniștită. Nu pot să spun că nu îmi place pentru că aș minți. Îmi place să stau la bloc pentru că locul pare puțin mai intim și pentru că este mult mai ușor să faci curățenie într-un spațiu de 60-80mp. Când vine vorba de o casă sau de o vilă se schimbă datele problemei și ai mult mai mult de muncă.vila-cu-etaj-min

Cum mi-aș dori să arate viitoarea mea casă

M-am gândit de mai multe ori să ne facem o casă a noastră după propriile planuri sau chiar o casă cu un etaj. Am văzut câteva proiecte interesante și multe proiecte de vile de vânzare Ploiesti care mi-au atras atenția și le-am luat drept model.

Îmi doresc o vilă care să arate ca în poza de mai sus. Să fie fără acoperiș în formă de V. Îmi plac mult aceste forme a vilelor care să arate ca un bloc în miniatură.

O dată realizată de la 0 vila îți poți face distribuirea spațiului în funcție de preferințe și de cum ai nevoie. Poate vrei camere mai mari decât standardele sau poate că vrei un dressing ceva mai generos. Pentru idei de acest gen este nevoie să îți pui gândurile pe hârtie și să le pui în aplicare.

Mai există și posibilitatea să cumperi o casă scoasă la vânzare de către diversele agenții imobiliare, precum Royal-imob.ro. Este suficient să le spui ceea ce îți dorești sau chiar să intri pe site și să cauți variata care o consideri potrivită pentru tine. Dacă tot cumperi o casă, ar fi frumos să ai și puțină curte în care să o poți organiza după bunul plac.

Părinții mei stau la casă și îmi place să mă trezesc dimineața și să admir floricelele din fața casei sau chiar să beau o cafea pe șezlong. Asta în perioada caldă.

Când locuiești la curte apar și câteva dezavantaje

Nu mă lasă sufletul să nu vă spun că la curte nu este totul roz. Ce mai gravă problemă cu care te lovești este curățenia. La blog ea se păstrează pe o perioadă mai lungă de timp, dar la casă se deschide ușa tot timpul și praful este la el acasă. Dacă mai aveți și un copil neastâmpărat sau un animal de curte care stă mai mult prin casă, este o muncă suplimentară.

Cu toate astea, persoanele hotărâte nu ar trebui să găsească acest aspect ca un impediment și nu cred că toată lumea este atât de fixistă cu curățenia precum sunt eu. Dacă aveți un buget special prevăzut, merge și un mic ajutor extern.

You may also like

19 comentarii

  1. Am locuit atat de multi ani la bloc incat vad numai dezavantaje la o casa .In afara de ceea ce ai subliniat tu dar mai presus mi se pare nesigura. Nu as dormi singura intr-o casa .

  2. Eu stau la casa, mai avem putin si o finalizam, este super, nu as schimba cu un bloc. Este minunat vara sa stai in curtea ta, sa privesti iarba, florile, sa auzi pasarelele, sa nu iti bocane nimeni in pereti.

  3. si eu as vrea sa stau la vila daca as avea bani de menajera, altfel nu. Bine, oricum nu vreau un viloi cu 20 de camere si zece bai. 3 dormitoare, un living, 2 bai si o buacatarie mi-ar fi de ajuns.

  4. Si mie mi-ar placea sa locuiesc la curte, insa momentan nu avem posibilitatea sa schimbam blocul cu vila. Sotul meu isi doreste foarte mult o casa pe pamant…poate pana la batranete i se va realiza visul.

  5. Decat casa aia mai bine la bloc 😛 . Acum serios, mi-ar placea lacasa dar sa fie una micuta cu o curte mica, cateva flori, pomi. Cand e prea mult spatiu atunci iti trebuie si bani si timp pentru intretinere plus altele.

  6. Crescuta la bloc, dupa care parintii s-au mutat la casa cand am plecat eu la facultate. Initial nu mi-a convenit situatia, dar acum as alege casa oricand. Eu mi-am luat apt la bloc pentru ca nu am avut finante, dar daca o sa am sansa sa ma mut vreodata si o sa am bani, aleg casa.

  7. Abia astept sa imi indeplinesc si eu acest vis! Am locuit la casa inainte sa ma uit in Bucuresti, apoi au urmat aproape 7 ani de stat la bloc, asadar ca m-am saturat si intentionam sa ne mutam anul asta la casa.

  8. La casa locuiesc , dar nu stiu daca m-as simiti destul de bine la bloc…simt ca ma sufoc, ca nu am libertate. Dar fiecare cum s-a invatat.

  9. Pana la 19 ani am stat la casa, abia asteptam sa plec la bloc, ca vezi doamne acolo e altfel…. stai la bloc si iti curge apa din perete.Deja stau aici de mai bien de 10 ani si m=as intoarce la casa si maine.Nu se compara spatiul si libertatea care ti-o ofera o casa fata de un apartament.Asa vad eu lucrurile acum , cand am trecut prin ambele situatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.