Marina Dina si-a pus iar silicoane

Asistenta lui Morar s-a dus fuguţa la chirurgul ei estetician şi şi-a îmbunătăţit sânii cu 350 ml de silicon.
În plus şi-a corectat şi forma sânilor, sânii Marinei nu erau tocmai estetici din cauză că siliconul îi alunecase sub muschi de la prea mult efort.

În timpul emisiunii „Răi da buni” a intrat în direct şi a mărturisit că doctorul a sfătuit-o să nu facă sex timp de şase săptămâni. „Nu mai am voie să fac sex o lună şi jumătate. Mă simt mai bine, dar mai am puţin până o să îmi revin complet”.
Luni va veni în emisune şi vom vedea în mare conturul bustului … evident el este unul mult mai generos decat cel de pana acum!

You may also like

7 comentarii

  1. Sincer, nu prea sunt de acord cu silicoanele … Sunt de acord cu modelarea corpului prin exercitii fizice, gimnastica, etc, dar nu cu implanturile …

  2. A fost inspirată de reclama Lay's.Marina Dina e una din ''modificatele'' care-mi plac,deşi nu pun preţ pe acest aspect,doar o spun din punct de vedere critic.Oricum,arată naturală faţă de a lui Botezatu',nu?

  3. Si mie imi place mai mult de Marina, pare mult mai dulcica ca Bianca. Oare cum o fi sa trebuiasca sa te duci la munca si sa te chinui sa o faci pe prostul …. ca de exemplu Daniela Crudu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.