Marina Dina si-a pus iar silicoane

Asistenta lui Morar s-a dus fuguţa la chirurgul ei estetician şi şi-a îmbunătăţit sânii cu 350 ml de silicon.
În plus şi-a corectat şi forma sânilor, sânii Marinei nu erau tocmai estetici din cauză că siliconul îi alunecase sub muschi de la prea mult efort.

În timpul emisiunii “Răi da buni” a intrat în direct şi a mărturisit că doctorul a sfătuit-o să nu facă sex timp de şase săptămâni. “Nu mai am voie să fac sex o lună şi jumătate. Mă simt mai bine, dar mai am puţin până o să îmi revin complet”.
Luni va veni în emisune şi vom vedea în mare conturul bustului … evident el este unul mult mai generos decat cel de pana acum!

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

7 comentarii

  1. Sincer, nu prea sunt de acord cu silicoanele … Sunt de acord cu modelarea corpului prin exercitii fizice, gimnastica, etc, dar nu cu implanturile …

  2. A fost inspirată de reclama Lay's.Marina Dina e una din ''modificatele'' care-mi plac,deşi nu pun preţ pe acest aspect,doar o spun din punct de vedere critic.Oricum,arată naturală faţă de a lui Botezatu',nu?

  3. Si mie imi place mai mult de Marina, pare mult mai dulcica ca Bianca. Oare cum o fi sa trebuiasca sa te duci la munca si sa te chinui sa o faci pe prostul …. ca de exemplu Daniela Crudu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.