Rochia care seamănă cu o uniformă (OOTD)

Am primit această rochie acum o lună și m-am gândit s-o port în prima zi de grădiniță. Eram ferm convinsă că asta va fi ținuta mea pentru prima zi a Cristinuței la grădiniță. În dimineața respectivă am văzut diverse poze pe facebook cu mămici care erau cu copiii la grădinița și erau mult mai casual îmbrăcate. Am zis să nu mă fac remarcată prin ținută și prin eleganță și am renunțat la această rochie.

Rochie – link

Plic – link

Rochie office de la Sammydress

Rochia pare un fel de uniformă și mă duce cu gândul la acele cămăși cu guler și eșarfă legată în jurul gâtului care să semene exact cu ceea ce are această rochiță. Materialul este subțire și lungimea este una mai mult decât decentă. Se așeză superb pe corp și are un fel de brâu la mijloc. Bustul este foarte bine pus în evidență prin faptul că are o croială prin care parcă îți ridică sânii.

Pe mâneci și în partea de jos a rochiei, are câteva dungi argintii foarte interesante care parcă o pun și mai bine în evidență. Îmi place rochiță și mi se pare că se așează tare frumos pe corp. Aș putea spune că am făcut una dintre cele mai bune alegeri.

Am comandat rochița de pe Sammydress. Este un site asiatic, ca mai toate cele de pe care-mi comand haine. are produse foarte frumoase și singurul minus al lui ar fi plata transportului. Din păcate se plătește transport indiferent de valoare și acesta se calculează în funcție de greutatea coletului. Dacă vă alegeți genți sau pantofi, veți plăti o taxă destul de măricică. Cu toate astea, dacă vă place ceva extrem de mult, plătiți și asta este!

Plic maxi cu imprimeu

Plicul acesta l-am comandat undeva la începutul lunii martie și după 3 luni în care n-am primit nimic, mi-am luat gândul de la ea. Credeam că nu va mai ajunge niciodată. Am mai avut un colet pe care poșta mi l-a dat retur și mă gândesc că este posibil să fi fost acesta. Poate că s-a plimbat de la site la mine, de la mine la site și retur și de asta a întârziat atât e mult. Oricum ar fi, mă bucur c-am reușit să intru în posesia lui când îmi pierdusem orice speranță.

Mulțumesc Sammydress pe această cale că mi-a retrimis coletul pentru că acest plic este cu adevărat superb. Are o dimensiune medie și poate fi purtat cu brio la o ținută casual, office sau casual-elegant. Merge purtat în multe combinații și dacă nu vreți să mergeți cu el în mână, are și un șnur metalic de pus pe umăr. Imprimeul este extrem de girly si de interesant.

Ambele produse au ajuns la poșta locală și nu am plătit nimic pentru ele.

Ce părere aveți despre outfit-ul meu de astăzi?

 

You may also like

24 de comentarii

  1. Îmi place la nebunie outfit-ul abordat de tine Ramona,îmi plac și rochita și plicul. Te prinde foarte bine stilul asta…

  2. Si eu am piese foarte dragute de pe Sammydres, dar si cateva alegeri mai putin inspirate. Imi place tinuta ta, ambele piese sunt foarte reusite si mi se pare potrivita pentru prima zi de gradinita, dar inteleg ca ai vrut sa iesi in evidenta. Ma regasesc in situatii de genul acesta.

  3. Foarte frumoasă rochia și plicul este perfect, îmi doresc să fac și eu o comandă de pe Sammydres dar, cum nu am comandat de pe astfel de site-uri îmi este teamă oarecun !

  4. Wow arati fabulos! Ador aceasta rochit, care costa doar 18 dolari. Plicul e foarte interesant si tenta asiatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.