Răsfăț dulce de la Apidava

Dulciurile sunt micile slăbiciuni ale copiilor și de cele mai multe ori, și ale adulților. Ar fi de preferat să nu-i privăm pe cei mici de această mică plăcere doar că ar trebui stabilite niște limite. Fetița mea, de doar 5 ani, a experimentat diverse plăceri dulci. Jeleurile sunt în topul preferințelor ei, iar eu m-am bucurat când am primit 3 punguțe de bomboane cu diverse arome.

Despre Apidava

Apidava cuprinde, pe lângă variate sortimente de miere, cocktailuri apicole, produse cosmetice, și o gamă bogată de dulciuri cu ingrediente apicole – bomboane, caramele, turtă dulce și jeleuri. După ce am încercat fel de fel de sortimente de miere, am descoperit sortimentele de jeleuri fructate cu miere, un adevărat răsfăț dulce. Acestea sunt realizate din extracte de fructe, prin aroma lor savuroasă ne aduc aminte de gustul din copilarie!

Jeleuri fuctate de la Apidava

Jeleurile de la Apidava au o consistență fermă și foarte elastică cu arome interesante și plăcute. Nu am putut să o țin prea departe de aceste mici plăceri dulci și de cum am primit coletul, fetița mea s-a înfipt în punguța cu jeleuri din miere, căpșuni și vanilie. Nu prea a avut liniște până nu s-au terminat și am vrut să le încerc și eu pentru a-mi forma o părere în privința gustului. Acestea au fost foarte bune și chiar aș putea să spun că sunt preferatele mele.

Jeleurile cu miere, lămâie și ghimbir au un gust interesant. M-a atras combinația de arome. Acestea au fost mai mult pe placul meu. Au un gust ușor acrișor cu care fetița mea s-a obișnuit mai greu, dar asta n-a făcut-o să stea prea departe de ele.

Bomboanele balsamice cu propolis 0,5% îmbină perfect aroma și beneficiile produselor apicole de cea mai bună calitate. Mie mi-au adus aminte de copilărie. Nu am mai consumat acest gen de bomboane de foarte mult timp. Îmi amintesc de acele bomboane pe care mi le dădea mama când eram răcită sau mă durea gâtul.

Vouă vă plac jeleurile? Care sunt dulciurile după care întindeți mâna cel mai des?

You may also like

10 comentarii

  1. Am auzit ca sunt foarte bune si sănătoase! Cred ca mi ar place foarte mult cele cu lamaie❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.