Costume de baie perfecte pentru această vară

Anul acesta am considerat că am suficiente costume de baie și că nu mai am nevoie de altele noi. Când am fost la mare, la începutul lunii iulie, nu am fost pregătită cu costume noi pentru că știam că am destule costume pe care mă pot baza. De fapt, când să trebuiască să plec la plajă, am realizat că o mare parte dintre costumele pe care eu mă bazam nu-mi mai plăceau absolut deloc sau mi se păreau complet demodate.

Modele noi de costume de baie

Am început să mă tot uit la diverse clipuri pe youtube cu diverse domenii de interes. Multe dintre aceste clipuri sunt daily vloguri în care fiecare își expune viața personală mai mult sau mai puțin. Așa am descoperit o vlogeriță care prezenta diverse costume de baie de la Dresslily foarte frumoase. La ea am descoperit câteva modele la care nici nu m-aș fi uitat în mod normal, dar care se așezau bine pe corp și mascau bine câteva imperfecțiuni. Despre genul ăsta de costume de baie vreau și eu să vă povestesc astăzi.

Ca idee, nu pot să spun că am avut vreodată un corp lucrat, dar silueta mea s-a cam menținut de-a lungul timpului. Cu puțină burtică și ușor pufoșică și totuși consider că mă avantajează costumele de baie din 2 piese. Acum, după ce am născut, am slăbit extrem de mult. Am slăbit mult mai mult decât atunci când am rămas însărcinată și tot nu mă laud cu cel mai perfect corp. Cred că puțina burtică pe care o am ar putea fi camuflată perfect cu acest slip cu talie înaltă. Faptul că acest costum are o culoare închisă nu face altceva decât să mă avantajeze și să nu-mi scoată imperfecțiunile în evidență.

Unul dintre costumele despre care vă povesteam este acesta. Mereu am fost de părere că slipul cu talie înaltă nu prea mă avantajează. Cert este că nici măcar nu am îndrăznit să încerc un astfel de model, dar am fost impresionată de cât de frumos arată pe o siluetă aproape perfectă. Când mă refer la asta, fac referire la o persoană care să nu aibă burtă pentru că acest model nu m-ar avantaja dacă aș avea câteva kilograme în plus. Sutienul ar fi perfect pentru că nici nu vreau să accentuez foarte mult zona bustului. Mi se pare că potrivirea este absolut genială și îmi place mult de tot.

Încă nu am încercat un astfel de costum de baie până acum. Mă gândesc că ar fi o idee bună să încerc un slip negru care nu pună foarte mare accent pe burtă. Nu prea mai am burtă și totuși cred că am rămas cu ceva sechele în acest sens. Poate că puțin sport m-ar ajuta și m-aș mai tonifia. Până atunci încerc trucuri de genul precum culori închise și modele care să mă avantajeze. Bustiera sau sutienul cred că ar fi interesant și combinația de culori ar fi un plus.

Costumul ăsta mi se pare că pune foarte frumos accentul pe siluetă. Bustul este scos foarte bine în evidență cu ajutorul acelor întărituri și a accesoriului care vine în jurul corpului. În plus, slipul înflorat este foarte vesel.

Aici găsiți ultimele noutăți de pe Dresslily și puteți folosi codul DLBF20 with 20% OFF

Voi ce fel de costume de baie preferați? Ați încercat varianta cu talie înaltă?

You may also like

22 de comentarii

  1. Nu am încercat această variantă ,dar sunt superbe ,îmi plac ,chiar primul este preferatul meu !

    1. Tot costumele de baie din doua piese le prefer, dar am doar cu talie normala. Tot de pe Dresslily e si preferatul meu.

  2. Vai ce frumoase sunt toate!Nu este unul care sa imi placa mai putin!Sigur vei arata superb intr.un astfel de constum!

  3. Cel cu flamingo este fix ce as dori sa iau pentru vara asta! Multumesc de recomandare, am gasit ceva fain 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.