Bumper – sistem de protecție pentru bebeluși + multe surprize

Am început să retrăiesc acel sentiment plăcut de a avea grijă de un bebeluș. Chiar dacă am o fetiță de aproape 6 ani, aș putea să spun că uitasem cum au fost primele mele experiențe cu un bebeluș. Eva este acum în centrul atenției și îmi doresc ca Cristina să nu se simtă deloc neglijată și să simtă toată iubirea mea.

Astăzi vreau să vă arăt ce mi-am luat de pe Mamicool Store. Inițial eu am fost foarte atrasă de un bumper. Acesta este un sistem de protecție pentru pătuț. Îmi amintesc că protecția pentru pătuț a fost una dintre principalele mele preocupări când era Cristina micuță și de asta am zis să urmez cam aceeași pași în ceea ce-o privește pe Eva.

Despre comanda mea pe Mamicool Store

Mamicool Store este unul dintre cele mai noi magazine descoperite cu articole pentru copii. Pe mine m-au atras bumperele frumos colorate și ăsta a fost motivul pentru care am luat contact cu ei. Am să vă povestesc întâi puțin despre primele mele impresii despre colet și abia după asta am să vă arăt produsele pe care eu le-am regăsit în interior.

Coletul meu a fost unul destul de voluminos, dar eu am fost impresionată de atenția la detalii. Într-unul din colete s-a aflat bumperul care este suficient de voluminos și care a avut nevoie de o cutie măricică. Acesta era frumos ambalat și avea și o fundă aplicată ceea ce a făcut coletul și mai drăguț. Cel de-al doilea colet a fost ceva mai mic, dar cu multe lucruri frumoase și chiar surprize.

În cel de-al doilea colet am găsit o super păturică pentru Eva care a devenit printre preferatele mele. Nu mai am niciuna care să arate atât de frumos. Am mai găsit 2 jucării de pluș sub formă de norișor și steluță roz. Ultimul produs care a fost o surpriză plăcută a fost reprezentat de o ramă foto cu unicorn. Eu v-am arătat și cât de frumos și cochet a fost ambalat totul și atenția la detalii chiar face diferența.

Bumper împletit în 3 culori

Bumper-ul este un accesoriu descoperit relativ recent. Este util pentru că el este moale și protejează bebelușul de marginile pătuțului. Eva are doar 3 luni și nu face foarte multe mișcări. Nici măcar nu a învățat să se întoarcă singură pe burtă, dar la cum o văd eu, mult nu mai durează.

Bumper-ul acoperă 3 laturi ale pătuțului, ceea ce pentru mine este suficient din cauză că eu îl am lipit de pat. Cele 3 culori pe care eu mi le-am ales pentru acest bumper împletit au fost roz, alb și un gri închis. Nu mă întrebați de ce am făcut aceste alegeri. Materialul este moale și plăcut la atingere. Se vede că este croit foarte atent pentru că nu iese nicio scamă și nu are nicio închidere nepotrivită. Totul este lucrat atent și credeți-mă că acest lucru este extrem de important.

Cât sunt micuți bebelușii au foarte mare nevoie de siguranță și eu chiar recomand să luați în calcul să folosiți un astfel de produs.

Păturică cu 2 fețe

Păturica de la Mamicool m-a fascinat încă de la prima ationgere. Aceasta are 2 fete: una gri cu ceva buline în relief și o parte cu animale pe un fundal alb. Pătura este moale și plăcută la atingere, ca să nu mai vorbesc că este călduroasă. Îmi place s-o iau mai mereu cu mine pentru că o folosesc pentru a o înveli pe Eva atunci când afară este mai frig, dar o pun și pe pat atunci când merg undeva în vizită. O consider extrem de utilă.

Ce părere aveți de produsele alese, dar de surprizele primite?

You may also like

22 de comentarii

 1. Sunt foarte frumoase toate ! Prințesica este o frumusețe răsfățată cu atâtea lucrușoare minunate !

 2. Ce faine sunt toate!Bumperul arată wow!Mi-ar fi placut sa am și eu unul pentru piticii mei,dar habar nu aveam de așa ceva

 3. Sunt minunate fetele tale! Sa iti traiasca! Intr-adevar, protectia este pe primul loc, chiar daca acum se fac patururi destul de safe si rezistente. Insa ceva in plus nu strica niciodata. Arata foarte bine produsele. O sa recomand si eu siteul mamicilor proaspete din familia mea

  1. Cat de frumoase sunt fetitele tale!! Ai prezentat foarte frumos in articol si imi place mult ce ai ales

 4. Sunt atât de drăguțe și în același timp utile, încât nici nu reziști tentației.
  Oricum, bumper-ul l-aș comanda și eu pentru cea mică pentru că deocamdată folosim pături și prosoape în același scop.
  Mulțumesc!
  Fetele tale sunt niște minuni! Să-ți trăiască!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.