Gamarde – cremă cu SPF 50 pentru copii

Eu pun foarte mare accent pe protecția solară și nu prea ies din casă fără cremă pe față. Pe corp nu mă dau cu cremă cu SPF decât la plajă, dar fața este extrem de importantă și pentru a evita să îmi apară și alte pete pigmentare și folosesc cremă cu protecție de fiecare dată înainte de a ieși din casă. Asta m-a făcut să fac o obsesie și să o dau și pe Cristina ori de câte ori plecăm de acasă cu cremă.

Protecție solară pentru copii

Educația copiilor trebuie făcută de către părinți încă de mici. Nu degeaba se spune că nu are cei 7 ani de acasă. În momentul în care cei mici știu că înainte de a face anumite activități trebuie să parcurgă niște pași atunci ei se vor obișnui și își vor crea o rutină. Cam asta se întâmplă și cu cremele cu protecție solară. Dacă copilul vede că de fiecare dată înainte de a ieși din casă mama îl dă cu cremă pe față, atunci el va ști că de fiecare dată când iese trebuie să parcurgă acest pas.

Undeva la începutul verii am primit noua cremă cu SPF 50 de la GamARde care este special destinată copiilor. Provocarea de a folosi o astfel de cremă pentru copii a fost maximă. Eu am foarte mare încredere în dermatocosmeticele celor de la GamARde și vreau să vă povestesc de acest produs și despre experiența mea în urma folosirii acesteia.


O cremă delicată cu protecție înaltă UVB50 și UVA, cu 100% filtre naturale minerale (dioxid de titan, oxid de zinc). NU CONȚINE  filtre chimice. Protecție eficientă împotriva razelor solare. Hrănește intensiv și menține pielea sănătoasă datorită untului de shea, a uleiului de jojoba și de susan.

Părerea mea despre crema cu SPF 50 de la GamARde

În primul rând eu am un bebeluș de 3 luni și câteva zile, iar faptul că această cremă cu SPF 50 poate fi folosită de bebelușii de peste 3 luni nu a putut decât să mă bucure. Cu alte cuvinte am putut folosi această cremă cu protecție solară pentru ambii copii și aăsta este un lucru de lăudat.

Am folosit această cremă la mare, pe întreg corpul, dar și în viața de zi cu zi. Zilnic i-o aplic copilului doar pe față. Îi protejez tenul pe cât posibil pentru că acesta este foarte rezistent. Evit pe cât posibil să ies afară la orele în care soarele este foarte puternic, dar chiar și așa prefer să o protejez.

Crema este de culoare albă și dacă se masează ușor acea peliculă albă dispare treptat. Partea bună este că poate fi aplicată pe ten fără a crea niciun disconfort în zona ochilor. Am folosit diverse alte produse și cea mai mare problemă era faptul că se plângea că o ustură ochii. În felul ăsta, aș putea să spun că nu mă deranjează absolut deloc dacă rămâne un filtru subțire aproape insesizabil de culoare albă.

Evident că are numai caracteristici foarte bune din cauza faptului că are doar filtre minerale, nu are conservanți, nu are coloranți și este un produs 100% natural. Toate aceste aspecte mă fac să recomand acest produs și trebuie să recunosc că pe plajă am folosit și eu produsul doar pe ten.

Ați folosit vreun produs GamARde? Sunteți tentate să încercați crema cu SPF 50 de la ei?

You may also like

29 de comentarii

  1. Nu am avut ocazia de a încerca această cremă,dar sunt sigură că este bună ,au produse bune cei de la GamARde ! Săo folosești cu mare drag !

    1. Foarte importantă protecția solara, stat pentru noi, cât și pentru cei mici. Crema pare tare bună, am mai citit păreri pozitive.

    1. Din pacate nu am folosit aceasta crema niciodata si o cunosc de pe blog!Cu siguranta e o crema foarte faina!

    1. Nu am folosit acest produs de la Gamarde noi folosim de la Nivea sau Avon,mulțumim pentru recomandare

  2. Nu am încercat nimic de la ei…faptul ca nu ustura la ochișori este un foarte mare atu pentru o crema… Mersi pentru recomandare

  3. Si noi o folosim si este foarte, foarte buna. Sunt de acord ca trebuie sa ii protejam cat de mult putem, pentru ca razelel soarelui pot fi nocive pentru pielea lor.

  4. Ma bucur ca ai grija de pielea celei mici. Vara e obligatoriu sa purtam SPF, e soarele mult prea puternic, mai ales in vacanta la plaja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.