Teatree.ro – produse cu ulei din arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai poate fi folosit intern, dar și extern. Eu nu am avut curajul să-l încerc intern, dar extern am mai folosit produse. Acesta are rezultate extraordinare în tratarea mai multor afecţiuni dermatologice, infecţii ale unghiilor şi probleme specifice aparatului respirator.

Teatree.ro este site-ul care are foarte multe produse șide data asta am primit 5 produse pe care nu am mai apucat să le folosesc până acum. Uleiul de tea tree este destul de puternic așa că dacă treceți peste acest detaliu pot să spun că veți vedea că sunt niște produse excepționale.

Produse Metique

Loțiunea de corp Metique se folosește după epilarea cu ceară, aparat de epilat sau ras și are rolul de a reduce roșeața, inflamația, calmează iritațiile și hidratează pielea. Atunci când este folosită regulat ajută la prevenirea firelor de păr crescute sub piele. Poate fi folosită și ca balsam după bărbierit. Este o loțiune care calmează arsurile solare, ajută pielea în caz de zgârieturi, emoliează pielea uscată, sensibilă. Nu lasă pielea lipicioasă și hidratează foarte bine pielea.

Soluția de curățare a feței de la Metique este fără nici un grad de spumare și curăță blând și eficient tenul. Curăță fața și corpul de murdărie și micro organisme, ajutând la prevenirea petelor, eczemelor și coșurilor, menținând un nivel optim de umiditate (hidratare). Poate fi folosit ca săpun de față sau de mâini, darși ca gel de duș.

Produse din gama Tea Tree Oil

Crema cu ulei de arbore de ceai este destinată pentru îngrijirea obișnuită a pielii predispusă la acnee sau la probleme dermatologice similare. Crema conține substanțe active (ulei de macadamia, ulei de jojoba, ulei de avocado și vitamina E) care hrănesc pielea și o păstrează hidratată. Uleiul de arbore de ceai acționează eficient în simptomele acneei.

Laptele de corp este destinat tratării zilnice a pielii după baie, duș, epilat etc. Elimină iritațiile și mâncărimea pielii. Calmează pielea după arsurile solare, pielea uscată, crăpată. De asemenea, are efecte repulsive (împotriva țânțarilor, capușelor etc.).

Săpunul pur natural cu glicerină conține 1% ulei de arbore de ceai și 0,5% frunze de arbore de ceai. Uleiul de arbore de ceai conferă un efect deodorant pe termen lung și frunzele de arbore de ceai acționează ca peeling natural. Săpunul are un efect benefic, mai ales la persoanele cu piele problematică, dispusă la acnee și alte probleme dermatologice. Săpunul este recomandat pentru spălarea zilnica a întregului corp.

Voi ați încercat produse cu tea tree până acum?

You may also like

20 de comentarii

    1. Aceste produse nu le-am folosit.Am incercat in perioada liceului un baton corector de la Oriflame parca ce avea la bază extract din arbore de ceai

    1. Cred ca ce faina e lotiunea de corp!Sa te ajute mereu la hidratare,dupa depilare si imi imaginez ca miroase tare bine ca mile imi place sa beau picaturi de arbore de ceai cu miere si are un miros tare fain!

  1. Nu am încercat nimic din aceste produse ,dar se pare că sunt foarte bune ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

  2. Nu am incercat aceste produse , doar ceva vag stiu despre ele , crema de dupa epilat cred ca e f buna dupa ce am citit in articol !

  3. Produsele metique sper din suflet sa reușesc sa le încerc și eu..am citit nu ai lucruri bune despre ele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.