Produse cosmetice cu Tea Tree Oil de la Metique

Recent am avut o problemă pe care am trat-o cu ulei de Tea tree. Am fost surprinsă să văd că nici o cremă şi nici un produs nu dădea rezultate şi după câteva aplicări ale acestui ulei miraculos, am reușit să rezolv problema mea persistentă. Despre această problemă am să vă povestesc într-un alt articol. Doar că acest eveniment m-a făcut să folosesc cu mai multă încredere produsele de la Metique.

Eu am primit cadou 3 produse cu tea tree. Despre șampon v-am povestit deja aici. Astăzi vreau să vă vorbesc și despre tonerul facial și crema hidratantă. Aceste produse le-am primit în urma unei consultări cu un specialist a site-ului. El mi le-a recomandat și eu am mers orbește pe mân lui. Fiind niște produse din ingrediente atât de naturale, m-am gândit că nu are ce să se întâmple rău.

Tonerul facial are ca principale ingrediente: 1% australian tea tree oil, 6% aloe vera, 0.1% organic melisa (roiniță) și vitamina E natură. Acesta special pentru făcut pentru curățarea blândă a tenului și matifierea acestuia în zona T. Se recomandă a fi folosit pentru pielea acneică sau pătată.

Loțiunea are un miros puternic de ulei de tea tree. Acesta se simte chiar bine. Produsul este foarte fluid și are o culoare transparentă. După aplicare se simtă o ușoară răcorire pe ten, dar nici un fel de disconfort. Eu îl folosesc în locul loțiunii tonice și îl aplic dimineața înaintea cremei de față și seara după ce mi-am curățat tenul și înaintea cremei de față.

Crema hidratantă cu tea tree are ca principale ingrediente: 1% australian tea tree oil, 1% copaiba extract, 3% macadamia oil, 0.5% organic melisa (roinita) și vitamina E naturală. Este o cremă hidratantă, perfectă pentru a da luminozitate tenului și a stabiliza și păstra nivelul de hidratare al pielii. Potrivită pentru acnee și piele pătată.

Nu-mi explic de ce în zona nasului am cojițe și o piele foarte uscată, în condițiile în care tenul meu este unul mixt. În ultimul timp mă dau cu cremă de două ori pe zi. Foarte rar se întâmplă să trec peste această rutină de îngrijire. Pentru că am văzut că este o cremă destinată hidratării, am decis s-o folosesc dimineața. Tenul meu chiar arată mai bine de când o folosesc. Nu știu cât timp îmi va ajunge pentru că aceasta are 50 ml, dar o voi folosi până la ultima picătură.

Mă atrage faptul că este bună și pentru petele de pe față. În prezent mă tot lupt ca niște pete apărute de la sarcină. Cine mă urmărește știe că folosesc diverse produse. Ele nu vor să dispară și toată lumea îmi zice să am răbdare că rezultatele se vor vedea în timp. Problema este că îmi cam lipsește această calitate. Ar fi perfect să văd și eu rezultate în maxim o lună.

Crema este de culoare albă și o textură lejeră. Nu îmi lasă tenul încărcat și se absoarbe rapid de piele fără prea mult efort. Mirosul este suficient de puternic de tea tree. Dispare într-un timp relativ scurt de la aplicare.

Dacă aveți un ten cu probleme, recomand cu drag aceste produse. Nu uitați că uleiul de tea tree face minuni. Dacă citi beneficiile acestuia, cu siguranță veți folosi în mod constant acest ulei sau chiar produse de la Metique care au în componența produselor lor acest produs.

Voi folosiți produse cu ulei de tea tree? Vă tentează aceste produse?

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.