Experiența mea cu hainele cumpărate din Mango Outlet

Mango este un magazin cu haine de damă extrem de frumoase și pentru persoane cu gusturi ușor comune. Mai rar găsești haine deocheate la ei pe care spui că nu le poți purta. Cred că asta este și din cauza faptului că stilul meu vestimentar este foarte apropiat de oferta lor. Am să vă povestesc cum am ajuns eu să mă îndrăgostesc de hainele lor și care a fost experiența mea cu primul outlet Mango.

Ce prețuri am găsit și cât de ieftine sunt produsele în Mango Outlet

Conceptul de outlet afară este întâlnit frecvent în magazinele în care se aplică reduceri foarte mari la diverse produse din colecțiile vechi. În mod normal ce nu mai este de actualitate intră la reduceri. Sunt foarte multe haine foarte frumoase și destul de actuale, multe dintre ele. Hainele nu prezintă nici un fel de defect și sunt foarte bune calitativ.

Prima mea experiență cu un astfel de Outlet a fost la Parndorf. Acesta este un lanț de magazine din Austria care are multe branduri cunoscute și multe dintre ele le găsiți la prețuri mai mici decât cele din noua colecție. Acum depinde și la ce branduri vă uitați. La Versace reducerile pot fi considerabile dar dacă un palton redus de la 600 euro la 350, pe mine nu prea mă ajută. Din acest motiv eu folosesc branduri ceva mai ieftine precum este Mango.

Mango este unul dintre cele mai ieftine branduri din acest outlet. Cu toate astea găsești niște haine foarte frumoase și le schimbă de la o zi la alta. Mi-am luat multe perechi de blugi la 8, 9 , 15 euro superbe. Bluze, cardigane, fuste, rochițe la prețuri mici și dacă aș mai ajunge pe acolo cu siguranță m-aș mai lipi de câte ceva.

Mango în Fashion House Outlet

Fashion Haouse Outlet este fix pe același principiu ca Parndorf și vrea să imite perfect chiar și interiorul. Arată bine și sunt foarte multe magazine de firmă. Prețurile nu sunt exact ca cele de afară. Sunt puțin mai mari și cu toate astea nu se compară cu cele care se găsesc în magazinele obișnuite. Eu chiar v-aș recomanda să intrați într-un astfel de magazin ca să vedeți exact care este diferența și ce fel de colecții găsiți aici.

Evident că o ieșire până în Austria costă mai mult și dacă vreți să vă luați câteva lucruri frăguțe la prețuri mici, merită să încercați și Mango Outlet care este în incinta Fashion House Outlet.

Voi aveți haine de la Mango? Cunoașteți acest brand?

You may also like

3 comentarii

  1. Nu am haine de acest brand pentru ca nu am auzit de el pana acum, chiar mă bucur că ne-ai spus de experienta ta cu acest magazin.

  2. mi-e ciuda ca e departe de mine outleet-ul asta din Militari. Nu stiu daca as avea neaparat treaba la Mango, dar sunt multe branduri acolo si super preturi, doar ca trebuie sa mergi mai des ca altfel nu mai gasesti marimile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.