Produse profesionale pentru păr și ten

Când este vorba despre un produs profesional parcă mă simt mult mai atrasă și curioasă sa-l încerc. Asta și pentru că am așteptări mari din partea lui și mă gândesc că rezultatele vor apărea mult mai rapid decât în cazul unui produs obișnuit. Asta s-a întâmplat și cu produsele celor de la Narah cu care am mai luat contact și anul trecut.

Produse de îngrijirea părului

Întâmplarea face ca în trecut să am ocazia să încerc tot un balsam de păr de la ei. Ambalajul diferit față de orice alt produs drug store parcă te îndeamnă să întinzi mâna asupra lui. Chiar mă încântă ideea de a folosit un astfel de balsam. Eu am mai folosit balsamul acesta pe care era menționat 02 și acesta este 08. Evident că am fost curioasă să văd diferențele și am observat că diferă foarte puțin. Mai exact, acesta este 100% vegan și are doar ingrediente naturale și uleiuri esențiale. Acestea au rolul creșterea părului prin curățarea delicată a scalpului.

Un produs extrem de interesant este uleiul care oferă protecție înaltă pentru față, corp și păr. Este rezistent la apă și potrivit împotriva razelor UVA și UVB. Se absoarbe repede, fără a lăsa urme de grăsime. Pielea rămâne sănătoasă și hidratată. Uleiul de avocado organic și vitamina E hrănesc pielea, ajută la păstrarea umidității pielii și menține pielea suplă. Protejează părul de razele solare, apa sărată și clor.

Este un produs de tip spray care este ca un ulei și se masează ușor pentru a uniformiza produsul. SPF 30 este perfect din punctul meu de vedere și îmi place că poate fi folosit pe mai multe zone. Este foarte important că nu este testat pe animale, nu are parfum și este vegan.

Ser antirid de noapte pentru față și decolteu

Bellesa Natural Argan Beauty Elixir este un serum antirid de noapte pentru față și decolteu, este un ser bogat în ingrediente nutritive, regeneratoare, antioxidante, emoliente, antirid și anti-aging. Ajută la sporirea elasticității și fermității pielli, tenul devine mai neted și cu aspect întinerit.

Voi ați încercat aceste produse? Care dintre produse vă tentează cel mai tare să-l încercați?

You may also like

21 de comentarii

  1. Din pacate nu am nimic profesional pentru par , doar cele uzuale ,samponul si un balsam , sigur sunt foarte eficiente aceste produse !

  2. Nu am incercat aceste produse! Multumim frumos pentru recomandare! Sa Ie folosesti cu placere draga mea!

  3. Nu am încercat nimic din aceste produse ,dar aș fi curioasă de serul antirid pentru față ,cred că sunt produse tare faine ! Să te bucuri de ele draga mea !

  4. Am si eu nevoie de un balsam nou. De obicei mi le aduc din afara doar ca acum, cu pandemia asta, n-am mai reusit sa fac “aprovizionarea”. Si parul meu tanjeste dupa un balsam

  5. Ce imi place cum suna!Vegane!Imi place foarte mult!Si serul antirid pentru fata si decolteu de noapte cred ca e foarte bun desi nu l.am.incercat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.