Îngrijire și răsfăț cu produsele de la Valentino Cosmetics

A treia întâlnire de bloggerițe din Galați s-a lăsat cu multe cadouri interesante și foarte multe firme noi. De această dată ValetinoCosmetics.ro ne-a oferit niște produse atât de faine încât am rămas cu o impresie extrem de plăcută și tot ce-mi doresc este să încerc cât mai multe produse de la ei. Să vă arăt ceea ce-am primit și cu ce m-am mai răsfățat în ultimul timp.

Mască textilă cu cărbune de la Pielor

Masca cu extract de avocado este masca mea favorită. Ambalajul este unul plăcut și foarte fresh. Mirosul m-a cucerit încă de la primul contact cu aceasta. Are în compoziție avocado, acid hialuronic și extract de rodie. Masca se fixează pe ten și se lasă să acționeze minim 20 de minute. Pe mine mă relaxează maxim atunci când îmi aplic câte o mască pe ten și prefer ca atunci când le folosesc să fiu și relaxată pentru că așa simt că își face masca treaba cel mai bine.

După cele 20 de minute îndepărtez masca și surplusul de produs care rămâne pe față îl masez ușor cu mâinile până este complet absorbit. Tenul îmi rămâne curat, hidratat și foarte luminos.

Masca cu cărbune este o mască cu cărbune care este complet neagră. Substanța îmbibată în masca textilă este neagră și o dată aplicată pe față m-am relaxat 20 de minute, timp în care masca a acționat asupra tenului. Este o stare de confort și relaxare și uite așa am auns să iubesc măștile textile.

Cremă de mâini Pielor

M-am bucurat că am primit o cremă de mâini pentru că temperaturile astea scăzute cer o hidratare suplimentară. Mâinile sunt expuse factorilor externi și tocmai din acest motiv este bine să avem grijă de pielea noastră și să folosim produse corespunzătoare. Ambalajul este foarte drăguț, mirosul este plăcut, iar crema intră aproape instant în piele. Îmi place că are doar 30 ml și este perfectă de strecurat în poșetă. Aș fi zis că aceasta are un preț destul de ridicat. Pe Valentino Cosmetics o găsiți la doar 5 lei.

Produse pentru unghii de la Ados

Ados este una dintre firmele care pot fi găsite pe site-ul celor de la Valentino Cosmetics pe lângă multe altele. Mă bucur când am ocazia să încerc produse noi pentru că în felul ăsta îmi pot forma păreri obiective și chiar descoperi produse pe care în alte circumstanțe le-aș fi ignorat. Ados este o firmă complet nouă pentru mine. Din păcate nu am folosit produsele până acum pentru că port ojă semipermanentă, dar voi apela la ele când voi fi între programări.

Am primit un lac de unghii într-o nuanță foarte plăcută și un top coat care are rolul de a oferi luciu și uscare rapidă ojei. Aceste produse sunt o comoară la casa omului și cred că sunt foarte potrivite pentru persoanele care doresc să-și facă rapid manichiura.

Ce produs vă atrage cel mai mult dintre cele prezentate?

You may also like

9 comentarii

  1. Cremele de maini le stiu si le-am gasit la Cora, dar nu stiam ca au si masti asa interesante. Oare le gasesc si pe ele in Supermarket? O sa ma uit sambata neaparat, mai ales ca ne-au placut tare mult cremele de maini si au pret super avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.