Rochie de fetițe cu unicorn (petrecere) – Girl OOTD


Săptămâna trecută am avut aniversarea unei foste colege de grădiniță a Cristinei. Anul ăsta Criss a schimbat grădinița și s-a despărțit de colegii cu care a stat doi ani. Aveam nevoie de această schimbare și sunt motive pentru care regret mutarea, dar am și satisfacții care mă fac să nu fiu chiar atât de tristă. Important este că am cunoscut câteva persoane dragi mie cu care țin legătura.

Petrecerea Mirunei

Aniversarea Mirunei a fost un moment de maximă bucurie pentru Cristina pentru că nu o văzuse deloc pe perioada vacanței de vară, grădinița începuse de mai bine de o lună și nu avuseseră ocazia să se întâlnească, așa că invitația a picat la fix.

La petrecere s-a întâlnit cu mai multe colege și distracția a fost în toi. Eu i-am luat câteva rochii mai drăgălașe speciale pentru genul ăsta de aniversări așa că rochița cu unicorn ajungesese cu puțin timp înainte de acest eveniment. M-am bucurat maxim pentru că se așeza frumos. În privința numărului am fost ușor în dubii. Nu vroiam să-i fie mică pentru că în cazul ăsta chiar nu mai aveam ce face. Eu am ales mărimea 130 și conform tabelului de mărimi corespunde vârstei de 5 ani. Îi este puțin mare, dar cred că dacă i-aș fi luat un număr mai mic nu ar fi putut s-o poarte foarte mult timp. În plus, nu poate fi purtată decât la genul ăsta de evenimente pentru că nu am unde s-o îmbrac în alte părți și mă gândesc că la primăvară îi va fi și mai bună, deși nici cum îi stă acum nu mă deranjează.

Rochie copii Dresslily – link

Rochia a fost exact pe placul ei pentru că este o mare iubitoare de unicorni. Eu am luat-o de pe Dresslily și acolo era disponibilă atât pe roz, cât și pe mov. Mie îmi place că are volum în parte ade jos, tutu-ul se așează foarte frumos și este suficient de amplă și culorile sunt de efect. Pentru bănuții pe care eu i-am dat pe ea consider că merită din plin așa că merită investiția.

Cristina cocheta a asortat rochița cu unicorn cu un inel … tot cu unicorn 🙂

Ca un ultim aspect de punctat ar fi că Miruna seamănă foarte mult cu Cristina. Sunt foarte puține diferențe între ele și cine nu știe, zice că sunt surori. Chiar dacă ziua ei a trecut, eu îi urez LA MULȚI ANI încă o dată și aștept să ne revedem cu drag cu următoarea ocazie.

Ce părere aveți de rochița Cristinei? Credeți și voi că Miruna seamănă cu Cristina?

You may also like

25 de comentarii

  1. Da,sunt două prințese scumpe și frumoase,dar dacă nu ai ști că sunt prietene chiar ai zice că sunt surori ,seamănă foarte bine una cu cealaltă !❤Despre rochiță este foarte drăguță !❤

    1. Ce draguta e rochita, iar fetita ta e tare dragalasa! Hainele pentru cei mici sunt atat de adoabile incat as cumpara chiar daca nu am nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.