5 idei de cadouri inspirate

Momentele speciale din viața noastră, aniversările, onomastica, etc. sunt prilejuri pentru care avem nevoie de inspirație pentru a face un cadou celor dragi. Soțul sau iubita, părinții sau nașii, prietenii sau colegii de muncă, sunt persoanele pe care ne dorim să le surprindem cu un cadou. Este important să cunoaștem gusturile și preferințele acelei persoane căreia ne dorim să îi facem un dar. Un dar inspirat trebuie să fie util și pe placul sărbătoritului. Sunt momente în care oferim un cadou în semn de mulțumire. Este esențial să alegem cadoul potrivit pentru persoanele vizate, dar care să se potrivească acelei persoane și ocaziei pentru care este oferit. Cadoul trebuie dăruit la momentul oportun și trebuie atent ambalat. Iată cinci idei de cadouri cu care nu putem da greș.

1. Cosuri cadou

Un cadou interesant și folositor poate consta într-un coș cadou. Acesta poate fi oferit cu ocazia diverselor sărbători anuale, dar și al aniversărilor. Un asemenea dar ne ajută să economisim timp. Multe oferte vin cu idei de coșuri personalizate la care putem opta pentru produse utile, dar și pentru întreaga familie a persoanei căreia vrem să-i facem surpriză.

2. O sticlă de vin

Când cineva apropiat sărbătorește o promovare,  prietenii noștri se mută în casă nouă sau avem o reușită la un examen, putem oferi o sticlă de vin. Există o varietate de soiuri de vinuri din care putem alege un vin care să fie pe placul sărbătoritului. Un vin poate veni cu un mesaj inspirațional de a sărbători împreună.

3.Bijuterii 

O idee foarte bună de cadouri este reprezentată de bijuterii. Atât femeile cât și bărbații poartă accesorii și bijuterii. Pentru femeile din viața noastră putem alege acele bijuterii care știm că se potrivesc stilului lor. Este bine de știut că va trebui să alegem bijuterii  din materialul pe care cunoaștem că obișnuiește să îl poarte persoana care va primi bijuteria. Pentru bărbații pentru care dorim să le facem acest cadou, am putea alege o brățară sau un lanț, ori un inel pe care știm că acesta ar fi bucuros să le poarte.

4. Seturi de produse cosmetice

Când nu avem prea mult timp la dispoziție și suntem în pană de idei, un set de produse cosmetice ne poate salva. Avem mai multe variante de seturi de produse cosmetice, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Dacă ne sunt cunoscute preferințele persoanelor cărora ne dorim să oferim cadoul, va fi destul de ușor să-i surprindem cât mai plăcut pe cei dragi.

5. Voucher cadou

În cazul în care nu vrem să avem surpriza neplăcută de a oferi cuiva un dar care să nu-i fie pe plac, ne putem îndrepta atenția către voucherele cadou. Este de ajuns să știm care sunt site-urile pe care le preferă persoana căreia vrem să îi daruim un voucher. În acest fel, persoana vizată își va putea alege singura cadoul.

You may also like

27 de comentarii

  1. Multumim pentru recomandări. Foarte bune idei mai ales cel cu voucher-ul asa isi cumpara ce ii place.

  2. Idei foarte bune ,seturile de produse cosmetice și bijuteriile mi-ar plăcea ,ar fi cadouri minunate pentru cineva drag !

  3. Da,e faina aceasta idee pentru a oferi cuiva drag un cadou,depinde pentru ce ocazie se ofera!

  4. Multumim pentru recomandati. Ideea cu voucherul cadou mi se pare cea mai interesanta, pt ca asa persoana caruia ii facem cadoul, isi poate lua ce vrea

  5. De regula, cand am de facut un cadou office, ca sa spun asa, prefer cosurile asortate. E mai greu pt doamne, pt ca aceste cosuri contin vin si mie nu mi se pare un cadou potrivit pentru o doamna, dar la anumite ocazii, merge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.