Rochie de plajă asimetrică

Rochia de plajă ar trebui să fie de nelipsit din garderoba noastră, atâta timp cât vrem să mergem să ne bronzăm și avem nevoie de o ținută lejerăcare să ne acoperim parțial de soare până ajungem pe plajă!

Rochie de plajă –

Întâmplarea face ca această rochiță să-mi fi ajuns cu mult timp înainte să plec în vacanță și pozele sunt făcute acum vreo 2 săptămâni. Mi-am adus aminte că trebuie să-mi iau niște rochițe de plajă și că nu am pus pozele pe blog. Am să vă povestesc câte puțin despre rochie și despre modul în care o mai puteți purta și cu alte ocazii în afară de plajă.

Nu am avut timp să termin acest articol acasă și mi-am făcut jumătate de treabă acasă, urmând să termin în vacanță povestea acestei rochii.

Inițial am zis că o voi purta strict pentru plajă. Mi s-a părut că este foarte potrivită pentru un astfel de loc. Când am fost la cumpărături într-un Market, am mai căzut pe cineva cu aceeași rochie care o purta la cumpărături. În concluzie, ține de fiecare cum vrea să o poarte pentru că ea este potrivită pentru diverse locuri.

Aceasta este cu un umăr gol si pe o parte are nasturi pe mânecă și în partea de jos a rochiei. Puteți să lăsați la vedere cât vreți voi din picior și să deschideți cât nasturi vreți.

Pozele au fost făcute pe faleza din Galați. Am ales această licație pentru că mă gândeam că priveluștea este perfectă pentru o rochie de plajă de acest gen. Nu am fost foarte încântată de mizeria din jur și de felul în care arăta faleza. Dunărea știam că este mâloasă și murdară, dar nici priveluștea din jur nu era spectaculoasă. Găsiți mai jos poze cu rochia de plajă de la Rosegal și o parte din faleza din Galați.

Aștept părerile voastre pro sau contra despre această rochie de plajă!

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.