Prost să fii …. noroc să ai!!

La Happy Hour a fost difuzat un interviu cu Inna, în care aceasta a vorbit despre succesul de care se bucură la doar cei 23 de ani pe care-i are.

Până una alta, Inna a recunoscut şi că nu prea i-a plăcut ei şcoala:

“Pentru clipul Amazing am filmat la oceanul, la oceanul… nu ştiu la ce ocean că nu prea le am cu geografia. Mie nu mi-a plăcut şcoala. Ce rost ar avea să zic că mi-a plăcut şcoala când se uită o grămadă de profesorii de-ai mei şi ei ştiu adevărul”.

Aşadar copii, Inna nu este chiar cel mai bun exemplu de urmat!

Dar măcar a fost modestă recunoscând că este încă la început:

“Eu încerc să-mi creez atitudine deocamdată, pentru că sunt mică, am un an şi ceva, un an şi câteva luni. Şi lucrez la asta.”

You may also like

8 comentarii

  1. Doamne! Doamne,şi cât de sinceră e cânt spune ce spune.N-are nici o presiune.Cine ştie care sunt elementele felaţioniste care au împins-o spre succes.Dar recunosc,îi ţin piesele în playlist,restul e cancan.

  2. Primul pas spre mai bine este sa recunosti ca ai o problema;) De data asta mi-a placut Inna! E un pas mare sa-ti recunosti in fata camerelor defectele

  3. Este un pas important pentru ea ca a recunoscut lucrul asta! Sunt multi ca ea si le este rusine sa recunoasca acest lucru!

  4. Până la urmă, important este să faci bine ce faci, educaţia contează doar pentru creşterea sau întreţinerea respectului de sine …

  5. nu pe bune… macar fata a recunoscut ca-i proasta. Stii care-i faza? M-am saturat de oameni care se cred buni la toate. Nu zic ca asta canta bine… nu stiu cum canta… habar n-am. Dar daca fata ar fi talentata… nu-mi pasa ca nu stie geografie…

    Credeti ca pe Pele sau pe Maradona ii intreba cineva unde-i malaezia pe harta? Bullshit… dar cand intrau pe teren se inchina lumea la ei ca la zei…

    Nu zic sa fii prost sa bubui… ca nici asa nu merge… dar daca e fata talentata… lasati-o sa cante…

  6. Nu judec omul dupa scoala ci dupa caracterul lui. Am intalnit si cersetori care au capul pe umeri..carora soarta nu le-a fost chiar asa favorabila.
    Am fost in Bruxelles.. si topaiam de bucurie cand am auzit melodia ei intr-un club.
    Tin minte cand a fost Toto Cutugno in Romania a spus ca s-a bucurat cand a gasit Romania pe harta. Iar Madonna cred ca o sa tina minte unde e Romania dupa faza cu "educatia atirasista".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.