Cum m-a ajutat kit-ul de vacanță de la Lifecare

Lifecare mi-a făcut un cadou în urmă cu 2 luni, constând în 3 produse miraculoase pe care ar trebui să le iau în vacanță. Nu știam mai nimic despre produsele primite și le-am acordat puțină atenție pentru că nu știam la ce să mă aștept din parte lor. Le-am dedicat un articol pe blog și am scris aici despre fiecare produs în parte și despre beneficiile acestora.

Le-am luat în bagaj în grabă și sinceră să fiu nu mă gândeam că le voi folosi. Pur și simplu am zis că nu ocupă mult loc în bagaj și pe lângă multe alte cosmetice, le-am adăugat și pe acestea.

Magic-roll anti-durere Kräuter

Roll on-ul minune promitea să mă ferească de orice fel de dureri. Sunt o persoană care nu am foarte multe peripeții și m-am gândit că este posibil să se întâmple ceva cu cea mică și să îl am la nevoie. Plantele conținute, prin care aloe vera, salvie, rozmarin, arnică montană, mentă, mușețel ăi altele, sunt binecunoscute pentru rolul important în diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, pentru proprietățile antiinflamatoare, ajutând și la calmarea iritațiilor pielii, chiar și a celor provocate de înțepături de insecte.

Soțul meu a vrut să se urce cu picioarele pe un scaun, acesta s-a rupt și s-a zgâriat destul de tare pe picior și când a vrut să se lase repede jos pe celălalt picior, a călcat rău. I s-a umflat foarte rău piciorul drept și stângul era zgâriat. Asta s-a întâmplat în penultima zi și avea emoții că nu va putea conduce la întoarcere. A fost prima oară când m-am gândit să apelez la asigurarea medicală pe care mi-o fac ori de câte ori plec afară.

După e și-a pus câteva cuburi de gheață într-un prosop, mi-am amintit de acest produs anti durere. Acesta este exact un roll on care se aplică pe zona cu probleme și are efect imediat. Nu știam dacă acesta va putea acționa exact la locul cu probleme, dar nu aveam nimic de pierdut. După doar două aplicări durerea a început să-l lase. Piciorul s-a dezumflat și în dreptul degetelor mici s-a învinețit puțin. Piciorul i-a trecut treptat, dar durerea a dispărut.

Protecție pentru picioare

Picioarele sunt foarte solicitate în vacanțe și de cele mai multe ori mergem mai mult decât trebuie pe jos sau avem diverse activități pe plajă. Acestea se resimt și se umflă și îți pot crea o senzație de disconfort. Soțul meu a alternat roll on-ul de durere c acesta pentru picioare obosite și umflate. Nu exact care dintre ele a fost mai eficient. Primul este special pentru dureri, dar nici acesta nu este mai prejos doar că poate fi folosit doar pe picioare.

Acest roll on este făcut din 10 plante precum aloe vera, măsline, rozmarin, lavandă, unt de shea și grâu. Se pare că aceasta este cheia miraculoasă a produsului.

Spray anti insecte Lifecare

Spray-ul acesta te poate scăpa de neplăcerile create de diverse insecte pe care nu le suportăm sau la care suntem alergici. Cel mai des este folosit împotriva țânțarilor și are rolul de a ne proteja, dar și de a calma durerile provocate de înțepături.

Știam că în Grecia nu prea sunt țânțari și în anii trecuți nu am avut probleme cu ei. anul ăsta vila avea o curte foarte mare și seara aceștia își făceau apariția. Erau diferiți ca și înfățisare de țânțarii noștri, dar pișcăturile te mâncau teribil. Mă bucur că n-am cărat inutil acest produs și chiar am vrut să-i testez eficiența. A fost foarte bun din acest punct de vedere și acum îl port în geantă pentru că se pare că seara prin parc sau în oraș sunt țânțari și îl folosesc chiar și acum.

Gel de duș relaxant Lifecare

Gelul de duș era folosit parțial. Îl folosisem acasă de câteva ori și am vrut să întregesc gama și să-l iau în vacanță. Mi-a plăcut mult și a fost o adevărată plăcere să-l folosesc. Mi-a lăsat pielea catifelată și nu mi-a uscat-o deloc.

Dacă vreți să încercați produsele lor, intrați pe www.life-care.com și găsiți toate produsele lor. Din câte am văzut sunt foarte lăudate și trebuie doar să vedeți ce vă tentează sau care sunt produsele de care aveți nevoie.

Care sunt produsele minune pe care le luați cu voi în vacanță?

You may also like

7 comentarii

  1. Am folosit produse de la Life Care în urmă cu 2-3 ani. Foloseam șampon și mască de păr de la ei. Acum am renunțat.
    Nu plec în vacanță fără produsele mele dermato-cosmetice de bază. Adaug un balsam de buze, spray cu apă termală, produse de plajă și după plajă, roll-on-ul meu de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.