3 cărți de la editura RAO recent intrate pe lista mea de lecturi

În cadrul întâlnirii de bloggerițe am primit 3 cărți de la Editura RAO. Recunosc că stau foarte prost cu timpul și nu am reușit să le termin până acum. Am citit câte un pic despre fiecare și vreau să vă fac un top al acestora în funcție de preferințele pe care mi le-am făcut eu în ceea ce privește lecturarea acestora.

O fată în amurg – Serena Burdick

Acțiunea se petrece undeva pe străzile Parisului și cred că prezentarea poveștii m-a atras cel mai tare. Familia Savaray locuiește aici și acțiunea se petrece în jurul celor 2 personaje principale Aimee, fata legitimă, și Henry, fiul adoptat. Henry fuge de acasă, iar Aimee crede că totul se întâmplă din cauza ei pentru că se sărutase cu el cu o seară înainte.

Aimee este o pictoriță talentată și ajunge să-și expună lucrările la Salonul de la Paris. Întâmplarea face ca aceasta să se reîntâlnească cu Henry și aici au parte niște întâmplări puțin diferite. Vă las pe voi să descoperiți misterul din spatele întâlnirii, dar și finalul poveștii.

Colecționarul de obiecte pierdute – Ruth Hogan

Acesta este romanul de debut al autorului. El elplorează felul în care ne regăsim pe noi înșine, precum și legăturile surprinzătoare dintre noi și obiectele cărora le atribuim magie și sens.

Anthony Peardew este colecționarul de obiecte pierdute. În urmă cu 40 de ani, a pierdut un obiect care îi fusese încredințat de logodnica lui, Therese. În aceeași zi, ea a murit pe neașteptate, iar el a încercat să se consoleze colecționând obiecte pierdute de alții și scriind povești despre ele. Când i se apropie sfârșitul, Anthony îi transmite această misiune asistentei sale, Laura, care va încerca să înapoieze obiectele pierdute proprietarilor.

Colecționarul de obiecte pierdute este o lectură emoționantă despre posibilități infinite, cu personaje de neuitat: o adolescentă cu puteri speciale, un grădinar drăguț, o fantomă mofturoasă și o mulțime de prieteni cu patru picioare.

Pierduți în cartierul spaniol – Heddi Goodrich

Heddi studiază la Facultatea de Litere a Universității Orientale și este de origine americană. Pietro studiază geografia și el este italian. Ea este săracă și nomadă, el este bogat și tradiționalist. Amândoi sunt străini într-un
oraș dens, plin de istorie și de viață: Napoli! Este dragoste la prima
vedere. O dragoste complicată și profundă, care îi pune la încercare în
toate modurile pe tinerii boemi. În adâncul galeriilor de sub oraș, dar
și pe culmile Vezuviului. Cartierul Spaniol este deopotrivă un labirint
atrăgător și un păpușar care conduce o scenă de iubire. Heddi Goodrich
are curajul să povestească o parte din propria dragoste studențească, pe
care mulți dintre cititori au trăit-o.

Vă tentează să citiți aceste cărți? Voi ce ați mai citit în ultimul timp?

You may also like

19 comentarii

  1. Niste carti foarte interesante,am primit o carte de la o prietena care imi place foarte mult se numeste Psihologia manipularii de Robert Cialdini ti-o recomand!

  2. Foarte interesante și faine aceste cărți,dar în ultima perioadă nu am mai citit nimic ,am avut mult de muncă și prin gradină ,dar și cu lecțiile online cu școala și grădinita ,dar sper să mă revanșez de acuma !

      1. In momentul acesta nu citesc nimic.Daca ar trebui să aleg dintre cărțile tale as alege Colectionarul de obiecte pierdute

  3. Initial „O fata in amurg” mi s-a parut ciudatica, apoi spre finalul sau am inteles povestea. M-am bucurat sa n-am lasat-o din mana dupa primele 25 de pagini cand am fost tentata sa fac acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.