5 tipuri de achiziții utile pentru siguranța copilului

Venirea pe lume a unui copil este cel mai mare motiv de bucurie. Suntem fericiți, emoționați și începem să ne preocupăm de siguranță copilului. Ne dorim să știm că nu esteexpus nici unui pericol. Avem la dispozitie articole care ne sunt de mare folos oriunde ne-am află. Copilul nostru trebuie protejat când ne aflăm în casa, când mergem în parc sau în timp ce călătorim cu mașina. Iată cinci produse indispensabile și foarte importante pentru copii.

1. Scaunul auto

Acest obiect pentru copii este absolut necesar în călătoria cu mașina. Când ne aflăm la volan trebuie să fim atenți la drum. Copiii ne pot distrage atenția dacă se mișcă în mașina, dacă nu sunt cuminți pe bancheta din spate și evident că este de preferat să fie prinși cu centuri speciale pentru a evita diverse accidente. Scaunul auto le oferă copiilor o poziție confortabilă pe tot parcursul plimbării. Siguranța pe care o oferă un scaun auto copii este esențială. Există modele de scaune pe categorii de vârstă și greutate. Este important să îl alegem pe acela care se potrivește pentru copilul nostru.

2. Țarc pentru copii

Deși ne-am dori să ne jucăm cât mai mult timp cu cel mic, este necesar să ne îndeplinim sarcinile cotidiene din casă. După ce copilul mai crește puțin și începe să fie tot mai activ, îl putem pune într-un tarc copii care este ușor de mutat dintr-o cameră în alta, a casei. Astfel putem urmări ceea ce face cel mic. Aici îi putem pune jucării și astfel nici nu riscăm să se rănească. Materialul moale din care este facut țarcul găzduiește copilul în deplină siguranță.

3. Premergător

Primii pași pe care îi face copilul nostru sunt cei mai emoționați. Orice părinte își dorește să își vadă copilul cum pășește singur,  fără ajutor. Pentru a exersa pașii de mers, un premergător de copii este ideal. Cu ajutorul premergătorului, cel mic va începe să capete încredere și să devină mai sigur pe el. Optând pentru acesta, vom putea vedea cum cel mic se deplasează singur.

4. Pătuțul pentru copil

Alegerea unui pătuț pentru copii pare a fi un proces dificil. Ne dorim ce este mai bun pentru copilul nostru și somnul să fie cât mai odihnitor. Putem apela la varianta de pătuț co-sleeping pentru a-l ști pe cel mic mai aproape. Este mai ușor pentru noi și mai sigur pentru copii.

5. Scaun de masă

Scaunul de masă este util și absolut necesar pentru a-i asigura copilului o poziție sigură în timp ce mănâncă. Este sigur un astfel de scaun și ajută copilul să învețe să mănânce singur. Putem să ne bucurăm și noi de masă și copilul, în același timp. Putem alege orice model de scaun de masă ne dorim , de la cele mai simple modele până la scaune de masă multifuncționale.

You may also like

22 de comentarii

  1. Un articol important pentru toți cei care au bebeluși și trebuie să fie foarte bine informați din timp ! Mulțumim draga mea pentru articol !

  2. La noi țarcul nu s-a folosit deloc,noroc ca aveam unul de la nepoți și nu a fost o investitie proastă.Ai mei au stat doar și numai în brațe.Nu cărut, nu bicicleta,la mami în brațe a fost mai bine. Scaunul de masă însă e sfânt

    1. Asa este..si noi am trecut prin asta de curand, doar premergatorul am fost rugati de medicii pediatri sa nu-l folosim..ca mai rau facem bebelusului.

    1. Un articol foarte util ptr viitoarele mamici, premergător am avut si noi, pătuț, scaun de masa

  3. Noi singurul lucru pe care nu l-am avut a fost țarcul..pătuțul a fost pe post de mobilier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.