Comanda mea de obiecte personalizate de pe Maguni.ro

Obiectele personalizate mi se par extrem de interesante și pot reprezenta cel mai frumos și inspirat cadou. Mai nou, m-am îndrăgostit și eu de tot felul de obiecte personalizate și mi-aș comanda tot timpul câte ceva. În ultimul timp mi-am luat foarte multe tricouri personalizate. Am făcut și câteva combinații de tricouri mamă/fiică și îmi plac enorm de mult. De această dată vreau să vă vorbesc despre obiectele personalizate comandate în ultima mea comandă pe Maguni.ro.

Ce mi-am luat de pe Maguni.ro

Inițial am descoperit acest site atunci când eram în căutarea unor huse personalizate pentru telefon. V-am povestit despre ele aici și îmi surâdea ideea achiziționării uneia pentru telefonul meu. Cât timp analizam poza pe care mi-aș dori s-o atașez pe huse, am luat site-ul puțin la puricat și am descoperit și alte lucruri care mi-au atras și mai mult atenția.

Tocătoarele de lemn personalizate mi s-au părut geniale. Ultimul tocător mi l-am cumpărat online și am zis să fie mare, să pot pune toate oalele pe tocător și să-mi rămână și loc. În felul ăsta am luat o imensitate care nici în dulap nu încape ca lumea. De data asta am vrut să iau ceva mic, finuț, cu ajutorul căruia să-mi fac rapid treaba. Pe site sunt câteva modele din care vă puteți inspira și să puteți pune desen și chiar un nume scris. Mai nou … mă numesc Chef Ramona. La urma urmei, la mine acasă nu cred că trebuie să dau raportul cuiva! 🙂

Cana termo personalizată mi-a atras atenția prin simplul fapt că are acel mâner în formă de inimioară. Modelul ăsta nu-l am. Atunci când conținutul este fierbinte se poate vedea frumos cum apare Rokolla! Este un model drăguț și cred că poate fi un cadou absolut perfect pentru iubitorii de cafea sau de ceai.

breloc personalizat maguni.ro

Ultimul produs ales a fost un breloc în formă de inimă. Eu mi-am ales modelul de pe site și am atașat poza pe care mi-am dorit să apară pe brloc. În felul ăsta a ieșit brelocul ăsta drăgălaș care va merge la bunici. Nu știu dacă este cea mai reușită sau mai expresivă poză cu Cristinuța doar că am găsit-o pe asta când vroiam să dau comanda.

Ce părere aveți de comenzile personalizate? Vă plac alegerile mele?

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.