Salopete lejere și la modă potrivite pentru vara asta

Toată lumea așteaptă cu interes relaxarea. Evident că ne dorim să ieșim cât mai curând din casă și să punem punct restricțiilor. Chiar mă bucur că marea majoritate a persoanelor au înțeles gravitatea situației și au stat în casă. Și eu am stat mai bine de 2 luni în casă fără a-mi dori să ies sau să mă expun, dar parcă aș vrea și eu să ies și să mă bucur măcar de câteva plimbări scurte pentru moment.

Relaxare prin shopping

Știu că nu este cel mai bun moment să fac cumpărături și mai ales să-mi cumpăr haine. Mai avem 2 săptămâni de petrecut în casă și abia după asta ni se permite să ieșim. Este de preferat să evităm aglomerația și să ne protejîm în continuare pentru că pericolul nu a trecut. Sunt conștientă că oricând se pot relua restricțiile și tocmai din acest motiv vreau să mă păzesc pe cât pot.

Îmi găsesc alinarea în lucruri mărunte și cred că una dintre plăcerile care mă mulțumește pentru moment este să fac cumpărături online. De ceva vreme adopt felul ăsta de shopping și consider că mă avantajează din toate punctele de vedere, cu atât mai mult acum când este perioada asta cruntă.

Dacă tot am avut ceva mai mult timp, am descoperit pe Felamo.com modele noi de haine, reduceri considerabile și prețuri accesibile. Asta m-a făcut să analizez puțin mai mult oferta lor și să caut haine potrivite pentru perioada următoare.

Salopete potrivite pentru toate gusturile

Anul trecut am îndrăznit pentru prima dată să-mi iau salopete online. Eu sunt destul de înaltă și am fost ușor reticentă că nu se vor așeza frumos. Am fost plăcut surprinsă să văd că am găsit niște modele care se așezau bine de tot și așa mi-am făcut curaj să îmi mai comand diverse modele.

Nu caut ceva anume, ci mă las purtată de val și analizez modelele propuse. Mă bucur când găsesc salopete dama elegante marimi mari pentru că asta înseamnă că se adresează unui număr cât mai mare de persoane. Modelul de mai sus este unul lejer, practic și foarte comod.

O salopeta de blug te poate scoate oricând din impas. Poate fi purtată cu un top și o pereche de sandale sau espadrile. Faptul că modelul acestei salopete este înflorat și destul de colorat cred că este un plus. Oferă un plus de încredere și de culoare în suflet.

Animal print este un material plăcut și purtabil. Îmi place pentru că te scoate ușor din anonimat, dar și aici trebuie să îndeplinim câteva condiții. De exemplu, pentru salopeta de mai sus avem nevoie de o siluetă slăbuță sau aproape perfectă pentru a se vedea frumos. Cred că acest model poate ascunde mici imperfecțiuni. Când te hotărăști să porți un astfel de model cred că nu mai este nevoie să te gândești la alte accesorii sau să-ți dea prea mari bătăi de cap încălțămintea pentru că putem merge pe clasic.

Vouă vă plac salopetele? Ce model credeți că vă avantajează?

You may also like

24 de comentarii

  1. Îmi plac mult salopetele, în special cele din blug si animal print! Modelele prezentate de tine sunt tare drăguțe!

  2. Recunosc că nu am nicio salopetă, dar sunt foarte frumoase, și le admir ,in poze sau purtate de cineva!❤

  3. Ne gandim cu toții la libertate, la data aceaa…este foarte probabil sa nu fim asa liberi precum am spera.este splendida salopetă de blugi cu imptimeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.