Elmiplant Hyaluronic Gold – gama completă pentru îngrijirea tenului matur

Elmiplant Hyaluronic Gold este o gamă special destinată tenului matur. Acesta are nevoie de produse speciale pentru redarea elasticității și a netezirii ridurilor. Gama aceasta conține o cremă de zi cu efect de reumplere a ridurilor cu SPF 10, o cremă de noapte cu efect de reumplere a ridurilor și un ser antirid cu perle cu efect de reumplere a ridurilor.

Serul antirid cu perle Hyaluron Gold

Serul se aplică înaintea cremelor. Acesta poate fi folosit atât dimineața, cât și seara pentru maximizarea efectelor. M-am bucurat să văd că pe cutie este menționat faptul că 90% din ingrediente sunt de origine naturală.

Ca și textură, serul este transparent și cu mici perle sidefii. O dată cu dozarea produsului, perlele se sparg și conținutul acestuia este ușor sidefiu. Intră foarte repede în piele și nu lasă nici o peliculă lipicioasă la suprafață. Are un miros fin care nu persistă deloc, dar se simte plăcut pe ten.

Acest ser vine într-o sticlă de sticlă cu capac și pompiță de plastic. Îmi place modul de dozare al produsului pentru că în felul ăsta nu se risipește produs absolut deloc. Pe etichetă este menționat faptul că acesta este valabil 3 luni de la deschidere.

Creme de față Elmiplant Hyaluronic Gold

Consider că este important să folosim produse din aceeași gamă în îngrijirea tenului nostru pentru că acestea se completează și acționează împreună pentru atingerea unui scop comun. În cazul nostru ridurile sunt în topul acțiunilor acestor produse și evident că trebuiesc folosite ambele creme în același timp, atât cea de zi, cât și cea de seară.

Crema de zi Elmiplant din gama Hyaluronic Gold este destinată tenului matur, mai exact persoanelor de peste 45 ani. Evident că în acest caz vorbim despre riduri și despre faptul că pielea are nevoie de o hidratare intensă și o elasticitate foarte bună. Pentru ca toate aceste lucruri să fie îndeplinite avem nevoie de o rutină riguroasă de curățare și îngrijire a tenului, iar aceste creme pot reprezenta o soluție.

Factorul de protecție pe care crema îl conține este important, dar nu suficient. În cazul în care uităm sau omitem să aplicăm factor de protecție, SPF 10 nu reprezintă o protecție foarte bună și totuși este mai bun decât nimic. În mod normal, în cazul în care intenționăm să ieșim din casă și afară este soare SPF-ul nu ar trebui să lipsească. Pe timpul verii avem nevoie obligatoriu de SPF 50, iar pentru perioadele în care soarele nu este suficient de puternic cum este primăvara sau iarna este bine și SPF 30.

Crema de noapte Elmiplant din gama Hyaluronic Gold are 93% ingrediente de origine naturală. Textura cremei este plăcută și fină, iar aceasta intră rapid în piele. Îmi place faptul că nu-mi lasă nici o peliculă grasă la suprafață și nici nu mă trezesc cu tenul gras. Tenul meu arată foarte fresh dimineața și chiar se simte hidratat.

Am folosit aceste produse timp de o săptămână. Nu aș putea să mă pronunț în privința ridurilor. Nu mă aștept ca ele să dispară peste noapte doar că este plăcut să folosești produse care să mențină pielea hidratată și care să ajute să nu apară și alte riduri.

You may also like

20 de comentarii

  1. Folosesc si eu produse de la Elmiplant si îmi plac foarte mult acestea văd că sunt pt vârstă 45+cu siguranță nu mi se potrivesc, le-as cumpăra pt mama mea

  2. Sunt produse foarte bune ,îmi plac mult produsele de la Elmiplant ,chiar intră foarte repede în piele și nu lasă nici o peliculă grasă .

  3. Serul antirid arată foarte foarte bine!Imi plac produsele lor însă pe acestea nu le-am incercat încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.