Realizarea manichiurii perfecte acasă cu ajutorul kit-urilor complete

Niciodată nu m-aș fi gândit că se vor închide toate saloanele și nu va exista posibilitatea să mergem să ne facem unghiile sau să ne aranjăm câtuși de cât la păr. În ceea ce privește părul trebuie să recunosc că nu mergeam foarte des, dar la unghiile trebuiam făcute măcar o dată pe lună. Când ești nevoită să stai acasă evident că poți face o economie și în acest sens și poți să-ți faci o manichiură impecabilă acasă atâta timp cât ai tot ceea ce ai nevoie.

Kit complet de manichiură de pe
https://nailsup.ro 

Manichiura semipermanentă este cel mai ușor de realizat. Eu îmi fac unghiile în felul ăsata de mai bine de 2 ani și sunt foarte rezistente. În plus, unghia nu este afectată în nici un fel și chiar aș putrea să spun că recomand genul ăsta de manichiură pentru că am găsit doar puncte pozitive.

În felul ăsta manichiura rezistă foarte bine în jur de o lună, are un luciu frumos pe toată perioada purtării acesteia și unghiile sunt mai tari și mai rezistente decât în mod normal. Eu sper că v-am convins cu aceste argumente.

Nailsup este un site care oferă o gamă extrem de diversificată de produse de unghii, iar recomandarea mea ar fi să apelați la un kit complet pentru unghii.Fie că vă orientați spre un kit de ojă semipermanentă sau oja cu gel, ideal ar fi să le luați pe toate la un loc pentru că în felul ăsta aveți totul într-un singur kit și aveți și instrucțiuni precize de folosire.

Manichiura cu ojă semipermanentă are nevoie de doar câțiva pași suplimentari față de o manihciură normală. Ca și timp este puțin de durată, dar având în vedere că nu va mai fi să vă faceți unghiile la săptămână sau chiar o dată la câteva zile eu cred că merită să le acordați ceva mai multă atenție și ceva mai migălos. Evident că și rezultatul este spectaculos și eu prefer să pierd mai mult timp o dată.

Lampa este absolut indispensabilă

Atât oja semipermanentă, cât și cea cu gel necesită uscare la lampă. Ele au marele avantaj de a nu se usca dacă nu sunt puse la lampă așa că ne putem bucura de ele până la ultima picătură. Trebuie doar să avem atenție ca atunci când lampa este pornită să nu lăsăm oja deschisă în fața lămpii pentru că asta o va face să reziste mult mai puțin. Este singurul lucru la care trebuie să fim atente.

V-am arătat 2 modele de kit-uri complete de oje care vă pot fi de un real ajutor. Nu uitați ca în kit-ul ales să fie inclusă și lampa. Chiar nu conteaz modelul acesteia pentru că majoritatea fac același lucru și am înțeles că nu ar fi diferențe între ele. Așa că dacă vreți ceva special urmăriți cu atenție restul produselor din kit.

You may also like

12 comentarii

  1. Nu am incercat niciodata produsele lor.Si eu imi făceam manichiura cu oja semipermanenta, dar de vreo două luni le-am lasat fara oja,să mai respire si ele

  2. Sincer…chiar îmi mai trebuie și mie 2,3 oje…insa la ce vremuri se anunță chiar îmi este teama sa mai fac investiții care nu sunt vitale… Foarte frumoase modele lor…Mi-ar plăcea sa încerc ceva de la ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.